Fastighetsutvecklingschef till Signalisten

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 maj 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Kontakta
Jeanette Wretman Theorin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Signalisten är ett värdestyrt bolag och vår ambition är att erbjuda prisvärda bostäder i trygga och hållbara miljöer. Signalisten befinner sig i en expansiv fas med flera spännande byggprojekt på gång. Totalt ska vi bygga 300 lägenheter i antagna i detaljplaner, bland annat ett nytt trygghetsboende i Huvudsta och ett nytt kvarter i Råsunda. Vi har även flera större pågående planprojekt. I beståndet finns även ett stort upprustningsbehov. Förnyelse pågår i Ritorp och planeras i Bagartorp. Läs mer om våra projekt här: http://www.signalisten.se/artikel/projekt-7

Vi söker dig som har god kunskap om fastighetsutveckling och ledning av större fastighetsutvecklingsprojekt samt är en engagerad och god ledare.

Är du vår nyckelspelare som vill vara med och utveckla Signalisten och därmed också Solna stad in i framtiden? Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande jobb med stort utrymme för engagemang i en framtidsinriktad och snabbfotad verksamhet med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos Signalisten. Läs mer om oss på www.signalisten.se

Tjänsten
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för Signalistens fastighetsutveckling och nybyggnation. Tillsammans med ditt team på fyra självständiga specialister jobbar ni för att utveckla fastighetsbeståndet. Som fastighetsutvecklingschef har du budget- och verksamhetsansvaret för din avdelning. Du ingår i ledningsgruppen och deltar aktivt till stiftelsens utveckling som samhällsaktör. Vårt huvudkontor där de flesta av oss sitter, ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, T-bana, bussar och tvärbana.

 Dina arbetsuppgifter

 • Du har verksamhets-, budget- personal- och resultatansvar.
 • Du arbetar både strategisk och operativt med fastighetsutveckling och nybyggnation.
 • Upphandling/inköp och miljöfrågor.
 • Du ingår i ledningsgruppen.

Kvalifikationer

 • Gärna akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens.
 • Du har arbetat med utveckling av fastighetsbestånd, stadsutveckling och genomförande av större byggprojekt.
 • Erfarenhet av personal-, budget- och resultatansvar.
 • Du har förmåga att leda och styra mot strategiska mål och säkra både kvalitet och ekonomi.
 • Du har god kompetens inom fastighetsteknik, entreprenadjuridik och projektekonomi samt samhällsbyggnad ihop med energi- och miljöaspekterna.
 • Det är en fördel om du har kännedom om LOU
 • Meriterande med erfarenhet av ledningsgruppsarbete
 • B-körkort och egen bil

Personliga egenskaper
För att du ska vara framgångsrik i ditt uppdrag ser vi att du har mycket goda ledarskapsförmågor och leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är affärsmässig, strategisk och har en naturlig fallenhet att samverka och utveckla. Du är också kvalitetsmedveten strukturerad med fokus på rätt prioritering. Självklart står du bakom Signalistens värdegrund som är: långsiktiga – engagerade – kunniga – ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som fastighetsutvecklingschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Signalisten med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev och sök tjänsten. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 19 juni 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Wretman Theorin på 0708-98 68 25 eller jeanette.wretman@fasticonkompetens.se

Om Signalisten
Signalisten är Solnas allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi cirka 4000 lägenheter och cirka 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna. Med stora nyproduktions- och underhållsprojekt går Signalisten en spännande tid till mötes i en expansiv region. Bostadsstiftelsen Signalisten är en arbetsgivare med drygt 50 medarbetare som värnar om balansen mellan privat- och arbetsliv och satsar därför på hälsofrågor och förmåner inom friskvård.

Liknande jobb

Liknande jobb