Scandinavian Sales Representative - Fluicell AB

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 31 maj 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Ref:
933
Kontakta
Marcus Wigren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en driven säljare som vill vidareutveckla försäljningen av en unik produkt i Fluicell AB - ett snabbt växande svenskt biotech-företag.

Tillsammans och med stöd av ett entreprenöriellt och internationellt team kommer du jobba aktivt för att öka den direkta försäljningen till forskningsinstitut, universitet och företag inom Skandinavien samt stötta och utveckla distributörer runt om i världen.

Majoriteten av din tid kommer att spenderas på att skapa och bygga relationer med potentiella kunder för att lyssna till deras behov och skapa förtroende och engagemang. Dessa initieras genom nätverkande, uppsökande via telefon och via mässor och kongresser runt om i världen.

Profil
Du är en intresserad och driven person som trivs i en innovativ miljö som ställer krav på nyfikenhet och en vilja att lära för att på så sätt generera förtroendebaserad försäljning. Ditt fokus ligger på att skapa och utveckla affärer då du har ett stort tekniskt stöd från applikationsspecialister.

Fluicell lägger stor vikt vid personliga egenskaper och är måna om att du är en person som passar in i deras företagskultur. För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från försäljning av innovativa produkter och har en akademisk examen inom biologi, medicin eller annat naturvetenskapligt/tekniskt ämne.

Företagsspråket är engelska och du behöver därför prata och skriva obehindrat för att kunna kommunicera med kunder samt med resten av Fluicells team.

Fluicell erbjuder dig en möjlighet att få vara med på en resa i ett företag som är ”Pioneers in Single-Cell Biology” där du kommer spela en viktig roll för företagets framtida tillväxt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV på engelska) snarast då vi arbetar med löpande urval via www.sellsource.se. Frågor besvaras av Marcus Wigren, 0704 – 46 44 01, mwigren@sellsource.se.

At Fluicell® we bring inspiration and innovation to life-science researchers around the globe, redefining the approach to cell biology. We’re passionate about providing the Biopen System into the single-cell world. The Biopen is the first lab-on-a-tip® tool for the life sciences sector. It gives you unprecedented opportunities to study and interrogate single-cells in complex environments. The main applications are found within; enzymology, ion channel pharmacology, tissue physiology, neuronal probing, bioprinting and more.

Liknande jobb

Liknande jobb