Resultatinriktad Rekryteringskonsult sökes

Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 maj 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Kontakta
Philip Dufwa, Eoin Laird
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Finance Recruitment fortsätter växa och vi har under 2016 mer än dubblat vår omsättning och antalet medarbetare samt hunnit starta divisionen Talent Recruitment. Vi har även flyttat till helt nyrenoverade lokaler i korsningen Kungsgatan/Norrlandsgatan. Därför söker vi nu en driven och rekryteringskonsult som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa.

Detta är en mycket viktig position där du ingår i ett team men kommer ha ett eget helhetsansvar för rekryteringsprocessen. En typisk dag på Finance Recruitment är mycket dynamisk där du bland annat kommer arbeta med försäljning, kundmöten, kandidatsökning, intervjuer, administration och kontraktsförhandling. Du kommer ansvara för och hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt vilket ställer krav på ordning och struktur.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en positiv, ärlig och uppmuntrande arbetskultur med högt i tak som gör att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi är engagerade och brinner för att överträffa förväntningarna hos både våra kandidater och våra kunder. Vi går gärna den extra milen för att alla ska bli så nöjda som möjligt. Utöver det erbjuder vi bland de bästa ekonomiska villkoren och förmånerna i vår bransch.

Bakgrund och personlighet
Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av försäljning och du drivs av att göra affärer. Har du erfarenhet av rekrytering sedan tidigare så är det mycket meriterande. Alternativt har du jobbat ett antal år inom ekonomi eller finans och letar nu efter en säljande och utåtriktad roll.

Som person är du social, kommunikativ och nätverkande. Du gillar detektivarbete och är van att hantera olika typer av personer. I rollen som rekryteringskonsult kommer du ha daglig kontakt med beslutsfattare och det är av yttersta vikt att du är prestigelös och ansvarsfull. Vidare så är du målinriktad och mycket van att arbeta mot tydliga mål. För att lyckas i rollen som rekryteringskonsult hos oss krävs det att du är ambitiös och ansvarstagande person som likt oss gör vad som krävs för att nå dina mål.

  • Högskole-/universitetsutbildning med minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har tidigare arbetat med försäljning och kan uppvisa goda resultat
  • Du har lätt för att skapa kontakter och är bra på att bygga långsiktiga relationer
  • Som person är du resultatinriktad och ej rädd för nya utmaningar
  • Då flertalet av våra kunder och kandidater är internationella hanterar du engelska både i tal och skrift

Om oss:
Finance Recruitment grundades 2014 och vi är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på kvalificerade positioner inom ekonomi, bank & finans. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering samt interimslösningar. Varje rekryteringskonsult hos oss är specialiserad på ett specifikt område där du antingen arbetar med permanent rekrytering eller interimslösningar. Under 2016 startade vi divisionen Talent Recruitment och tillsammans är vi 11 anställda och omsatte 57 miljoner 2016. Läs mer om oss på www.financerecruitment.se

Intresserad
Låter detta som en intressant och utmanande position för dig? Skicka in din ansökan till info@financerecruitment.se snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om rollen kontakta Philip Dufwa eller Eoin Laird på 08-515 100 20.

Liknande jobb

Liknande jobb