AddPro söker redovisningsansvarig till huvudkontoret i Malmö

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 31 maj 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Kontakta
Magnus Mellborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

AddPro söker redovisningsansvarig till huvudkontoret i Malmö

Vill du arbeta som redovisningsansvarig i ett entreprenörsdrivet expansivt kunskapsföretag som bygger digitala motorvägar och utvecklar smarta, säkra, flexibla och kostnadseffektiva IT-system? AddPro är en organisation präglad av stark laganda och respekt för varandras olika kompetenser. Företaget växer med rekordfart och affärsmodellen med managerade tjänster har fått ett fantastiskt mottagande hos stora och medelstora kunder. AddPro är en av de främsta Applikations- och Moln-integratörerna i Sverige.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsansvarig på AddPro ansvarar du för den löpande redovisningen och att den utvecklas i överensstämmelse med de behov och krav verksamheten ställer. Du kommer att rapportera till företagets CFO.

I rollen ingår löpande redovisning, rapportering och uppföljning samt att kontinuerligt förbättra interna arbetssätt och systemstöd.

  • Löpande redovisning
  • Månadsbokslut, årsbokslut och rapportering
  • Ekonomisk uppföljning och controlling
  • Cash management
  • Service och stöd till organisationen i ekonomiska frågor
  • Delaktighet i förbättringsprocesser för att kontinuerligt utveckla koncernen
  • Budgetarbete
  • Kontakt med banker och revisorer
  • Support till HR administration

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom och att du har minst 3 års erfarenhet av brett ekonomiarbete inklusive redovisning och bokslut. Du har en god helhetsförståelse för ett företags olika ekonomiska processer och kan se flödenas betydelse och inverkan på verksamheten. Dina kunskaper i Excel är mycket goda och du har gärna erfarenhet från Microsoft Dynamics NAV. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är van att arbeta självständigt, hantera stora mängder data och kan hålla många bollar i luften. Som person är du kommunikativ, prestigelös och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Du vill fortsätta att arbeta brett inom redovisning. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare är du intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar AddPro med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Om företaget
AddPro är idag marknadsledande inom IT med ca 150 anställda i Sverige. Våra kunder är större privata företag och statliga förvaltningar som har höga krav på kompetens och support. I detta team ges du en möjlighet att utvecklas med marknadens bästa medarbetare. Du får uppleva ett starkt värdebaserat företag där vi alla brinner för innovation och förändring.

Liknande jobb

Liknande jobb