Ekonomichef till Primozone i Löddeköpinge

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 31 maj 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Kontakta
Magnus Mellborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomichef till Primozone i Löddeköpinge

Är du rätt person för att arbeta som ekonomichef i ett företag som har gjort en resa från start-up företag i utvecklingsfas till produktion och försäljningsfas? Utmaningar inför kommande år är att se till att företaget klarar en fortsatt expansion. Marknaden för produkterna är stor och utmaningen för företaget är att kommunicera med marknaden och att producera i takt med efterfrågan och beställningar.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomichef på Primozone ansvarar du för att ekonomifunktionen fungerar väl och utvecklas i överensstämmelse med de behov och krav verksamheten ställer. Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och rapportera till VD. Du kommer i nuläget att ha personalansvar för en person och fungera som ställföreträdande platschef när VD inte är på plats.

I rollen ingår att leda bolagets ekonomifunktion och ansvara för löpande redovisning och rapportering samt att kontinuerligt arbeta för ökad lönsamhet och förbättra interna arbetssätt och systemstöd.

  • Redovisning, rapportering och bokslutsarbete
  • Budgetering och uppföljning av budget
  • Likviditetsplanering
  • Värdering av tillgångar och skulder
  • Drifts- och investeringskalkyler
  • Lönsamhetsuppföljning
  • Projektuppföljning
  • Samordning inom bolaget
  • Försäkringsfrågor

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom och att du arbetat som ekonomichef eller motsvarande i tidigare roller och har internationell erfarenhet av produktion, teknikutveckling och projektförsäljning. Du har en god helhetsförståelse för ett företags olika ekonomiska processer och kan se flödenas betydelse och inverkan på verksamheten. Vidare har du ett starkt affärsdriv och vill arbeta med och utveckla affären. Dina kunskaper i Excel är mycket goda och du har gärna erfarenhet från implementering av affärs- och rapporteringssystem. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Som person är du kommunikativ, prestigelös och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare är du intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Primozone med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Om företaget
Primozone utvecklar, tillverkar och marknadsför högproduktiva och energieffektiva ozongeneratorer som används i olika system för rening av t ex dricksvatten, kommunalt och industriellt avloppsvatten, samt inom specialområden som fiskodling och industrirelaterade processer.

Primozones ozongeneratorer representerar en ny generation ozonteknologi som är mycket säker, energisnål och lätthanterlig. Bolaget säljer idag ozongeneratorer och kompletta ozonsystem. Efter många års utveckling är nu teknologin väl beprövad och installationer finns över hela världen.

Primozone omsatte 45 miljoner år 2016 och har en budgeterad omsättning på 100 miljoner 2017. Bolaget har vuxit med 50% varje år, de senaste 3 åren, och kommer att fortsätta sin tillväxt åren som kommer. Primozone har idag 25 personer anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb