CFO till Transtema Group

Rekryterare
Transtema Group
Plats
Mölndal
Annonserat
den 31 maj 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Ref:
2290
Kontakta
Mattias Larrieu
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Transtema Group rekryterar vi nu en CFO med placering på företagets huvudkontor i Mölndal. CFO medverkar i företagets ledningsgrupp och arbetar nära VD.

Rollen:
Som CFO har du ansvar för koncernens ekonomifunktion innefattande planering, styrning och kontroll för verksamheten. Transtema Group är en koncern i tillväxt som planerar att fortsätta växa – både organiskt och via förvärv. CFO kommer, tillsammans med VD, att arbeta med dessa förvärv samt integrering av bolag i koncernen. Du kommer att vara starkt delaktig i gruppens strategi- och struktureringsarbete och du förväntas även vara drivande vad gäller att bygga upp och utveckla processer inom ekonomiområdet.

CFO ansvarar för att kommunicera med och vara kravställare gentemot dotterbolag i gruppen vad gäller ekonomisk uppföljning. I och med att bolaget är noterat ansvarar även CFO för kommunikation mot börsen samt kontakt med investerare.

Profil:
Du har relevant teoretisk och praktisk erfarenhet samt mångårig erfarenhet av kvalificerad redovisning, arbete med finansiella analyser, uppföljning och budgetarbete. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling samt analys och värdering av affärer. Erfarenhet av att arbeta på ett publikt bolag och/eller på ett företag i stark tillväxt är starkt meriterande.

Du är en prestigelös person som vill arbeta nära affär och verksamhet. Med ditt driv och engagemang får du saker att hända. Transtema Group är en snabbt växande koncern så därför är det viktigt att du trivs i en miljö där saker händer snabbt, beslut fattas därefter och där processer behöver sättas och justeras löpande.

Välkommen med din ansökan! Om du har frågor är du välkommen att kontakta Mattias Larrieu; mlarrieu@contaplus.se/ 0734166016.

Om företaget
Transtema Group är ett kunskapsföretag som sedan 1997 erbjuder tjänster och produkter inom Kommunikationsinfrastruktur. Transtemas kunder består av teleoperatörer, stadsnät, kommuner, kraftbolag samt större företag. Transtema Group AB omsatte år 2016 432 Mkr. Antal anställda i koncernen är ca 300. Transtema Group AB är listat på Nasdaq First North med tickern TRANS. För mer information gå in på www.transtemagroup.se.

Liknande jobb

Liknande jobb