Senior redovisningsekonom till Canal Digital

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 juni 2017
Stängs
den 29 juni 2017
Kontakta
Jenna Hemberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu söker vi dig med intresse för media som vill vara med på Canal Digitals resa. Är du en lagspelare som är trygg i din roll inom redovisning, då kan det här vara rätt för just Dig!

Om rollen
Som Senior redovisningsekonom hos Canal Digital har du en bred roll inom redovisning. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat löpande bokföring, rapportering, avstämningar av balans- och resultatkonton och att kontrollera månatliga reserveringar och avvikelseanalyser. Du är behjälplig i diverse redovisningsfrågor, kvalitetssäkrar kund- och leverantörsreskontra och analyserar bokföringsdata. Du kommer vara delaktig i framtagandet av analysunderlag, presentationsmaterial, upprätta inkomstdeklarationen och agerar ”back-up” för teamet. Utöver detta hanterar du framtagning av årsredovisning och bokning av årsbokslutstransaktioner.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en högskoleexamen i ekonomi och minst 2–5 års erfarenhet av att arbeta med kvalificerade arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning. Du har bred kunskap inom redovisning och har god kunskap gällande lagstiftning kring moms och skatter.

Som person är du social, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du är drivande, pedagogisk och kommunikativ. Du tänker på ditt team i första hand och på så vis nå era gemensamma mål.

Om Canal Digital
Canal Digital är ett helägt dotterbolag till Telenor och är Nordens ledande tv-distributör med över 100 nationella och internationella tv-kanaler som partners. På den svenska marknaden distribuerar Canal Digital tv via satellit.

Canal Digital har alltid befunnit sig i framkant när det gäller utveckling av tv-distribution – exempelvis var de först med att lansera On Demand-tjänster liksom först med att distribuera HDTV. De har verksamhet i alla nordiska länder och på kontoret i Stockholm är de ett 60-tal tv-tittande medarbetare. Företaget ansvarar för all distribution, administration, försäljning och service till både privatpersoner och företag. Det viktigaste för dem är att bli älskade av deras kunder.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se) eller konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@eqonomy.se).

Det här är en rekrytering med omgående start och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum – vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb