Bolagsekonom till Magnolia Bostad

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 juni 2017
Stängs
den 20 juni 2017
Kontakta
Ola Everhed
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Boardtalk söker nu en ambitiös bolagsekonom till Magnolia Bostad med placering på bolagets moderna kontor i Stockholm city. Som bolagsekonom blir du en del av Magnolia Bostads finansavdelning som idag består av 13 personer.

Om tjänsten
Som bolagsekonom ingår du i en grupp om sex personer och du rapporterar till bolagets redovisningschef. För att bli en självklar del av Magnolia Bostad har du energi och driv, analytisk förmåga i kombination med en stor portion humor. För att passa in i redovisningsteamet är du genuint intresserad av redovisningsfrågor, noggrann och van att möta deadlines.

Arbetsuppgifter

  • Bolagsansvar
  • Löpande redovisning inkl. kvartals- och årsbokslut
  • Upprätta årsredovisningar och deklarationer
  • Säkerställa interna transaktioner mellan bolag i koncernen
  • Ansvara för momshantering
  • Ansvara för bolagsformalia, upprätta avtal, protokoll etc.
  • Deltagande i förbättringsprojekt inom ekonomi
  • Kontakt med revisorer
  • Övriga på redovisningsavdelningen förekommande uppgifter

Profil
Vi ser att du som söker är civilekonom, gärna med inriktning redovisning och du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst 2 år. Som person är du serviceinriktad, initiativrik, prestigelös och ödmjuk. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt.

För att lyckas i rollen krävs att du är ansvarstagande, trivs i en entreprenöriell miljö där du är en del av bolagets utveckling samt engagerad och delar Magnolia Bostads värderingar och vision. Vidare är du utåtriktad, kommunikativ och orädd att utmana och utveckla arbetssätt och metoder. Att vara stresstålig och ha en vilja och ett intresse av att lära sig nya saker värderas högt.

Din ansökan
Vill du bli en del av Magnolia Bostad? Välkommen att söka tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (070-790 01 06). Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast den 20 juni.

Om Magnolia bostad
Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter och hotell, i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och regionstäder. Magnolia Bostad sätter boendet i fokus: genomtänkt och effektivt på insidan så att människor ska trivas och ha råd att bo. Tilltalande utsida, samtida arkitektur och väl genomförda projekt skapar ett attraktivt erbjudande för landets kommuner och våra investerare. Bolagets hus ska stå i många generationer.

Magnolia Bostads arbete styrs av en helhetssyn där verksamheten bedrivs på ett sätt som främjar en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

Läs mer om Magnolia Bostad på magnoliabostad.se

Liknande jobb

Liknande jobb