Group Accounting Manager / Koncernredovisningsansvarig till G5 Entertainment

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 juni 2017
Stängs
den 7 juli 2017
Kontakta
Johan Zethrin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Group Accounting Manager / koncernredovisningsansvarig till G5 Entertainment. Vi söker nu en nyckelperson till en central roll med ansvar för koncernredovisningen genom konsolidering av redovisning för sex dotterbolag samt moderbolaget. Koncernens moderbolag erhåller nästan alla inbetalningar och hanterar utbetalningar till ett antal leverantörer, både i Sverige och utomlands. Moderbolagets redovisning är central för koncernen och måste hanteras med stor omsorg för att säkerställa högkvalitativ intern och extern rapportering. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för koncernens månadsvisa finansiella konsolidering
  • Sammanställa koncernens resultat- och balansräkning samt kassaflöde
  • Säkerställa att all rapportering håller hög kvalitet, är korrekt och i linje med koncernens redovisningsprinciper
  • Utföra en initial analys av bolagets resultat efter genomförd sammanställning
  • Löpande redovisning för moderbolaget, skatteberäkningar, hantering av valutafrågor inom koncernen samt utföra betalningar till leverantörer och dotterbolag
  • Delta i framtagande av extern rapportering såsom kvartalsrapporter och årsredovisningar
  • Delta i utvecklingen av förbättrade och mer effektiva rutiner, i samarbete med finanspersonalen i Ukraina, Ryssland, Malta och USA

Erfarenhet
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av arbete i en liknande tjänst med fokus på kvalificerad redovisning alternativt från en roll inom revision. Du har erfarenhet från att ha arbetat internationellt men vi ser en akademisk examen och arbetserfarenhet från Big4 som meriterande, inte som krav. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående, noggrann och flexibel. Du drivs av att ständigt utveckla ditt arbetssätt, jobba strukturerat och du har förmåga att självständigt planera och driva ditt arbete framåt från start till mål. Det är viktigt att du är effektiv, leveranssäker och har en vilja att utvecklas i ditt arbete.

G5 Entertainment
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av högkvalitativa Free-to-play spel för iOS, Android, Kindle Fire och enheter som drivs av Windows. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätta att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5:s spelportfölj inkluderar ett antal populära titlar som Mahjong Journey®, Survivors: the Quest®, Hidden City®, Twin Moons Society®, Supermarket Mania® och The Secret Society®. G5 Entertainment AB är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2014. 

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2145. Ansvariga kontaktpersoner är Johan Zethrin och Elinor Nilsson.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb