CFO till bolag i spännande fas – Interim Manager

Rekryterare
Plats
Södertälje
Annonserat
den 8 juni 2017
Stängs
den 7 juli 2017
Kontakta
Patrik Sundelin
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker en erfaren CFO till ett klientbolag med kontor i Södertälje. Till denna tjänst letar vi efter en affärsorienterad, resultatinriktad och analytisk person som tidigare jobbat i en operativ roll som interimschef för en ekonomiavdelning. Uppdraget innebär ett övergripande ansvar för det operativa arbetet på ekonomiavdelningen, samt ett ansvar för bolagets finansiella, legala och investeringsrapportering. Vidare kommer du att ingå i bolagets ledningsgrupp och rapportera till VD, styrelse och ägare. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6–12 månader, med start i början av augusti och ingår i Gazellas verksamhet för Interim Management. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för budget- och prognosarbete
  • Ansvara för att utveckla mer affärsorienterade processer för ekonomisk styrning inom organisationen
  • Aktivt delta i ledningsgruppens arbete
  • Agera bollplank mot andra avdelningar i affärsrelaterade frågor med syfte att utveckla affären
  • Inneha ett övergripande ansvar för det operativa arbetet på ekonomifunktionen
  • Ansvara för bolagets finansiella, legala och investeringsrapportering
  • Kvalitetssäkra redovisningen

Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen i företagsekonomi och kunskaper inom såväl ekonomistyrning som redovisning. Du har en bred erfarenhet av ekonomistyrning och redovisning, och har vid tidigare tillfällen jobbat som interimschef med personalansvar för en ekonomiavdelning. Tidigare erfarenhet från internationella och/eller teknikbolag är meriterande, men inget krav. Du är en van användare av Excel och uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi en analytisk och strukturerad doer, som får saker och ting gjort effektivt och noggrant. Du är förtroendegivande, bra på att kommunicera och är skicklig på att hantera många olika kontaktytor. Du har dessutom en förmåga att skapa en bra teamkänsla, för att kunna verka för ett gemensamt mål. Vidare har du en förmåga att på ett lyckosamt sätt kunna kombinera övergripande strategisk analys med affärsnära arbete.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/1121. Ansvariga kontaktpersoner är Patrik Sundelin och Gustav Krieger.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb