Erfaren revisor till EY i Halmstad

Rekryterare
Plats
Halmstad
Annonserat
den 9 juni 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Ref:
HAL0004H
Kontakta
Daniel Åkeborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

EY har en gedigen erfarenhet inom revisionsbranschen och våra kunder kan tryggt räkna med att vi levererar tillförlitliga bokslut, analyser och välgrundade finansiella yttringar. Det har aldrig förr varit så viktigt som på dagens marknad att tolka och reagera på komplex data. Våra kunder vänder sig dagligen till oss för råd och tjänster som de kan lita på. I din tjänst som senior revisor hos oss på EY använder du din yrkesskicklighet och erfarenhet för att förverkliga våra kunders förväntningar och hanterar dagligen komplexa granskningsåtgärder över ett brett spektrum av branscher och ansvarsområden. Vi söker nu en erfaren revisor med placering i Halmstad. Tillträde enligt överenskommelse.

Möjligheten
Din primära uppgift är att förmedla exceptionella revisionstjänster till våra kunder. Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att bli en trovärdig rådgivare med inflytande att påverka kunder och engagera arbetsteam med kunskap som kommer att påverka individer och företag.

Om rollen
Du hjälper våra kunder uppfylla sina rapporteringskrav genom att noggrant analysera, revidera bokslut och förmedla meningsfulla insikter i redovisnings- och rapporteringsfrågor. I gengäld kan du förvänta dig att lärande och utveckling skräddarsys efter dina intressen och ambitioner. Du kommer att få alla de färdigheter, kunskaper och möjligheter du behöver för att utvecklas i din karriär.

Huvudsaklig arbetsuppgifter
• Leda fältarbete och team i revisionsuppdrag samt hålla goda kontaktytor och uppdatera nyckelpersoner om pågående revisionsarbete
• Slutföra revisionsprocesser och rapportera revisionen till ägare och styrelse
• Engagera kunder och ge sakkunniga råd
• Ständigt utveckla din förståelse för nuvarande marknadstrender och processer, dela din kunskap till ditt team och utveckla yngre kollegor
• Att förstå våra kunders unika ambitioner och behov samt dela med dig av dina insikter med kollegor för att bredda våra affärsrelationer där möjligheterna finns

Kvalifikationer för tjänsten
• En master- eller kandidatexamen inom redovisning, med stöd av minst 4-7 års praktiskt arbetslivserfarenhet som revisor
• Erfarenhet av att leda planering, genomförande och revisionsrapportering samt finansiell rapportering
• Förmåga att leda revisonsteam och ansvara för projekt
• Flexibilitet att ständigt lära sig och anpassa sig i en snabbt föränderlig miljö

Vad kan EY erbjuda dig?
Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Du kommer att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte i en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Vi erbjuder:

• Stöd, coachning och feedback från några av de mest engagerande kollegor i branschen
• Möjligheter att utveckla nya färdigheter och framsteg i din karriär
• Frihet och flexibilitet att hantera din roll på ett sätt som är rätt för dig

Intresserad?
Välkommen med din ansökan där du bifogar cv, personligt brev samt betyg från gymnasium och högskola/universitet. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 30 juni 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kontorschef Daniel Åkeborg 0705-177 828, e-post: daniel.akeborg@se.ey.com.

Var med och skapa tillit och värde till arbetslivet. Ansök nu.

Om EY
EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.