Blaq

Managementkonsult inom Bank och Fintech – 421 Consulting

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 juni 2017
Stängs
den 11 juli 2017
Kontakta
Carl Tullberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu seniora Managementkonsulter som brinner för bank och fintech. Rätt kandidat får möjlighet till stort eget ansvar som senior konsult ute hos de största aktörerna inom bank och fintech i Norden. Du är våra kunders förlängda arm under deras förändringsprogram. Du står för spetskompetens och säkerställer kundens framgång genom att du driver analyser, förstudier och projekt.

Vem är du?
Du har erfarenhet från ett eller flera av följande områden: IT-implementering, finansiella regelverk (t.ex. MifidII, GDPR, PSD2, Basel), processutveckling, IT-strategi, affärsutveckling, betallösningar, affärs/IT-transformation, analys och fintech. Du har relevant akademisk bakgrund, t.ex. som Civilingenjör, Civilekonom eller motsvarande och du trivs bäst med att arbeta i en platt organisation där du aktivt bidrar och driver 421s utveckling. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du ser det som naturligt att samarbeta med dina kollegor och kunder. Vidare så är du kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.  

Om 421
421 är ett nischat managementkonsultbolag bestående av kompetenta konsulter som vägleder, inspirerar och stöttar traditionella banker och fintechbolag inom finansindustrin.

  • Vi förstår de utmaningar våra kunder står inför, vilket gör oss till en uppskattad samarbetspartner inom affärskritiska förändringsprojekt.
  • Vi brinner för att få lära oss något nytt varje dag och tillsammans utvecklar vi 421 till det företag vi alltid har velat arbeta på och som kunderna vill samarbeta med.
  • Vi präglas av stark sammanhållning och entreprenörsanda i kombination med kollektivt ledarskap och exceptionell leveransförmåga.
  • Mångfald värderas högt inom 421 och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Liknande jobb

Liknande jobb