Bisnode söker affärsinriktad bolagsjurist

Rekryterare
Bisnode
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 juni 2017
Stängs
den 11 juli 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Data / IT, Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Som bolagsjurist på Bisnode kommer du till stor del arbeta med upprättande och förhandling av Bisnodes kundavtal. Fokus är personuppgiftshantering, kreditupplysning samt frågor om sekretess. Tonvikten ligger alltså på integritetsskyddande lagstiftning samt därmed relaterade ansvarsfrågor. Viss immaterialrätt och marknadsrätt förekommer också. Förutom avtalsförhandlingar, är du ett internt stöd till verksamheten i allehanda juridiska frågeställningar inklusive compliance-relaterade frågor. Du håller också utbildningar och seminarier, såväl internt som för kunder, inom relevanta områden.

Juristavdelningen består idag av fem jurister och du rapporterar till Head of Legal.

Vem är du?
Du har juristexamen och minst 5 – 7 års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridisk arbete gärna på advokatbyrå och/eller bolag. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med inriktning på avtal och IT-relaterad juridik inklusive PUL och den nya dataskyddsförordningen GDPR. Du är en driven jurist med förhandlingsvana och har ett utpräglat kommersiellt intresse. Du är affärsmässig, pragmatisk och resultatorienterad. Du är van att arbeta självständigt och har en förmåga att driva ärenden framåt. Som person är du prestigelös, driven, positiv och social. Du tar gärna initiativ och arbetar proaktivt. Du har lätt för att samarbeta och behärskar såväl svenska som engelska mycket väl både i tal och skrift.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en stimulerande och utvecklande roll i ett internationellt bolag med en positiv atmosfär. Företaget sitter i moderna och ljusa lokaler i Solna.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bisnode med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Om verksamheten
Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut. Vi på Bisnode drivs av en ambition som genomsyrar allt vi gör, vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smartare beslut. Här hittar du individer som med sin expertis, kultur, humor och sina idéer berikar verksamheten. För det är när alla bidrar med sina styrkor som Bisnode utvecklas som företag.

Bisnode finns idag i 17 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är vi är omkring 2 600 medarbetare i Europa, varav 800 arbetar i Sverige. Bisnode har sitt huvudsäte i Stockholm. Läs mer om Bisnode här: bisnode.com/ombisnode.

Nu söker vi en affärsinriktad bolagsjurist till vårt kontor i Solna.

Liknande jobb

Liknande jobb