Senior koncernredovisningsspecialist till Pandox

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juni 2017
Stängs
den 10 juli 2017
Kontakta
Nadja Linder
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

En utvecklande och spännande möjlighet för dig som är senior koncernredovisningsekonom!

Pandox, en koncern med högt affärstempo och god resultatutveckling, söker nu en driven, leveranssäker och senior koncernredovisningsekonom. Du kommer att erbjudas en bred och ansvarsfull roll i ett expansivt bolag och du rapporterar till Head of Finance. Pandox är ett globalt fastighetsbolag och ledande inom sin nisch. Du kommer att sitta på huvudkontoret i ljusa moderna lokaler i centrala Stockholm.

Om uppdragsgivaren
Pandox är en ledande hotellfastighetsägare i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga fritids- och affärsdestinationer. Pandox hotellfastighetsportfölj omfattar för närvarande 120 hotell med drygt 26 000 rum i tio länder. Pandox verksamhet är organiserad i Fastighetsförvaltning, som omfattar hotellfastigheter med långa hyresavtal med marknadsledande regionala hotelloperatörer och ledande internationella hotelloperatörer, samt Operatörsverksamhet, som omfattar hotelloperatörsverksamhet som Pandox bedriver i sina helägda rörelsefastigheter.

Pandox grundades 1995 och bolagets B-aktier är sedan den 18 juni 2015 noterade på Nasdaq Stockholm. Läs gärna mer på www.pandox.se

Beskrivning av tjänsten
Dina arbetsuppgifter som senior koncernredovisningsekonom:
– Ansvara för den månatliga, kvartalsvisa samt årliga koncernredovisningen för koncernen
– Delansvarig för koncernens officiella årsredovisning och delårsrapporter
– Diverse utvecklingsprojekt kopplat till system- och processförbättringar
– Ge stöd till företaget i gällande redovisningsrelaterade frågor
– Kommunikation och uppföljning av gruppens redovisningsprinciper, direktiv samt riktlinjer
– Rapportering, planerad men även ad-hoc

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom med minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet av koncernredovisning, gärna från en internationell, noterad koncern. Erfarenhet från fastighetsbolag är meriterande. Du behöver god kännedom gällande IFRS, koncernredovisning samt det svenska redovisningsregelverket. Du har arbetat i något av de större konsolideringssystemen, erfarenhet från koncernredovisning i Cognos Controller är meriterande. Du behöver ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

För att passa och trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande, initiativrik och självgående. Det finns många möjligheter till processutveckling vilket du kommer att både initiera och driva igenom i din roll. Det är en självklarhet att du är noggrann och mån om kvalitet i din leverans samtidigt som du är van vid och kan hantera deadlines för rapportering.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Pandox med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök senast 10 juli men gärna snarast då intervjuer sker löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Liknande jobb

Liknande jobb