Kunnig ekonomiansvarig till ägarlett bolag – deltid

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 juni 2017
Stängs
den 15 juli 2017
Kontakta
Evelina Wiberg
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid

Gazella söker en kunnig och erfaren ekonomiansvarig på deltid, ca 30–40%, till ett ägarlett bolag med kontor söder om Stockholm. I denna roll kommer du ansvara för bolagets ekonomi och vi söker dig som är driven, kommunikativ och som vill axla en bred nyckelroll under bolagets fortsatta resa. Du kommer bli en del av ett mindre team med familjär och positiv stämning och vi söker därför en person som jobbar bra i grupp. Tjänsten är en hyrrekrytering som påbörjas som ett konsultuppdrag på 6 månader och övergår efter detta i en tillsvidareanställning. Starten önakas vara omgående och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Självständigt upprätta månadsbokslut inklusive rapportering
  • Ansvara för upprättande av årsbokslut och årsredovisning
  • Följa upp, analysera och presentera finansiella data
  • Löpande redovisningsarbete och hantering av arbetet med periodiska moms– och skattedeklarationer
  • Hantera kontakter med externa parter, tex revisionsbolag
  • Utföra ytterligare ekonomirelaterade ad hoc-projekt

Erfarenhet
Vi söker dig med bred erfarenhet av redovisning som tidigare arbetat som ekonomiansvarig, redovisningschef eller bolagsekonom. Erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå är meriterande, men inget krav. Du har goda kunskaper om upprättande av månads- och årsbokslut samt årsredovisning och har gjort detta självständigt. Vidare har du en god vana av Excel och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, självgående och noggrann. Du har en vilja att utvecklas och tar ansvar för att finna de svar du söker. Som person är du också strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Vidare är du lyhörd och föredrar rak och tydlig kommunikation. Då detta är en bred roll söker vi också någon som har en prestigelös och positiv attityd när nya arbetsuppgifter dyker upp.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/1126. Ansvarig kontaktperson är Evelina Wiberg.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb