ICA Banken söker Produktägare Låna Företag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 juni 2017
Stängs
den 20 juli 2017
Kontakta
Christina Singelman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ICA Banken söker Produktägare Låna Företag

ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, allt ifrån spara och betala till låna och försäkra. Våra Företagstjänster levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar till ICA Handlare, ICA Gruppen samt myndigheter och kommuner. Vi vill göra varje dag lite enklare och förenkla vardagen för ICAs kunder. Vi möter våra kunder i butik, digitalt och via telefon. Tillgänglighet, enkelhet, låga avgifter och tydliga villkor är centralt för oss. ICA Banken, som startade sin verksamhet 2001, har idag över 660 000 kunder, ca 320 medarbetare och ingår i ICA Gruppen. Huvuddelen av verksamheten ligger i Borås och ICA Banken har sitt säte i Stockholm, Solna. ICA Banken - en vardagligare bank!

Till enheten Produktledning, inom Affärsutveckling, söker vi nu Produktägare Låna Företag som skall bidra till att säkerställa att ICA Banken fortsätter att vidareutveckla vårt erbjudande till ICA Handlare genom att erbjuda attraktiva produkter inom området Låna. Denna spännande tjänst är stationerad i Solna alternativt Borås.

Rollen
Din roll kommer att vara bred och varierande med ansvar för att formulera och aktivt jobba med strategi och långsiktighet för vårt erbjudande inom området Låna med särskilt fokus på företag. Företagsbanken startades under förra året och är en verksamhet under stark tillväxt och där vi fortfarande arbetar med att bredda vårt erbjudande inom området Låna . Du kommer att arbeta tätt tillsammans med Företagsbanken och Produktägare Låna Privat samt de specialister och verksamhetsutvecklare som jobbar inom området. Dina fokusområden kommer initialt att vara att säkerställa att bankens erbjudande breddas i enlighet med beslutade planer och med god kvalitet. Du kommer även att arbeta med upphandling, avtalsfrågor, samarbete och uppföljning av utlagd verksamhet samt med att driva och koordinera produkternas utveckling och förvaltning avseende hela deras livscykel. En annan viktig del är att ge input till affärsområdets årliga affärsplanering, produkt- och lönsamhetsmål samt att ansvara för uppföljning av lönsamhet på produktnivå. Din roll kommer att innebära stora kontaktytor inom ICA Banken där det exempelvis handlar om att säkerställa god produktkunskap och rätt förutsättningar för försäljning, samt att i samarbete med Compliance och Risk säkerställa produkternas risk- och regelefterlevnad.

Du rapporterar till chefen för Produkterbjudande.

Kvalifikationer
Vi söker dig med flerårig erfarenhet och stort intresse av att arbeta med företagsfinansiering och/eller privatfinansiering. Vi ser att du har arbetat som Produktspecialist och/eller Produktägare inom området Låna. Du är van att arbeta med upphandling och uppföljning av utlagd verksamhet samt frågor kopplade till tillståndspliktig verksamhet och regelefterlevnad. Du förstår hur man skapar attraktiva kunderbjudanden och är en van projektledare. Som person är du strukturerad, kommunikativ och trivs med stora kontaktytor, såväl internt som externt. Vidare trivs du med självständigt ansvar och är drivande, engagerad och målfokuserad som person.

Flytande svenska och engelska, i tal och skrift är avgörande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar ICA Banken med Ogunsen Executive Search. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till Christina Singelman, researcher Ogunsen 073-421 79 87.

ICA Banken har 2017 utsetts av Karriärföretagen till en av 100 arbetsgivare i Sverige som bedriver det bästa och mest kvalitativa employer branding arbetet.

Vi har också under 2017 placerat oss som en av de 100 mest attraktiva arbetsgivarna bland Sveriges ekonomistudenter.

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb