Junior redovisningsekonom till FMCG-bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 juni 2017
Stängs
den 28 juli 2017
Kontakta
Julia Minges
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en driven person till tjänsten som junior redovisningsekonom på ett FMCG-bolag med kontor i Stockholm. Denna utvecklande roll innebär arbete med redovisning i ett brett spektrum och är en fantastisk möjlighet för dig som är i början av din karriär att få komma in på ett expansivt bolag som befinner sig i ett spännande skede. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till övergång i en tillsvidareanställning och vi söker en person som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Löpande arbeta med redovisning och delta i bolagets bokslutsarbete
  • Delta i uppföljning, analys och rapportering av månadens resultat
  • Arbeta med avvikelser och differensuppföljning
  • Hantera kontakter med affärsområdeschefer både på svenska och engelska
  • Bistå arbetet med både intern och extern finansiell rapportering
  • Löpande föreslå och initiera förbättringsprojekt på avdelningen

Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk examen i ekonomi och/eller redovisning som jobbat som ekonomiassistent eller dylikt under studierna. Du har en förmåga att självständigt initiera, driva och slutföra projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation, samt är en mycket van användare av Excel.

Personliga egenskaper
Som person är du analytisk, detaljorienterad och har ett sinne för siffror. Du är också mycket noggrann och tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt, men samarbetar även väl i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare. Vidare är du en problemlösare som finner nöje i att kartlägga och bringa klarhet i redovisningsdilemman. Du är också en orädd person som vågar ta för sig, och du gör alltid ditt bästa.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, finans, risk & compliance, ekonomi- och affärsstyrning. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1127. Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.