Senior Associate inom Construction & Real Estate till Morris Law

Rekryterare
Morris Law
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 juni 2017
Stängs
den 30 juli 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu Morris Law vi en Senior Associate till deras verksamhetsgrupp inom Construction & Real Estate.

Arbetsbeskrivning
Som Senior Associate hos oss får du arbeta med kvalificerad rådgivning i en dynamisk och omväxlande miljö. Du kommer tillhöra vår verksamhetsgrupp inom Construction & Real Estate där fokus är fastighetsrelaterad juridik med inriktning på transaktioner. Du kommer även arbeta tillsammans med kollegor från byråns andra arbetsgrupper, och du får möjlighet att arbeta brett och bistå byråns klienter med allmän affärsjuridisk rådgivning.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och har arbetat minst 5 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med särskilt fokus på fastighetstransaktioner och kommersiell hyresrätt. Erfarenhet av entreprenadrätt är meriterande. Du är en van projektledare och du skriver och förhandlar transaktionsrelaterade avtal obehindrat. För oss på Morris Law är din personlighet minst lika viktig som dina formella meriter. Vi söker dig som är driven, engagerad och har ett särskilt intresse för själva affären. Du trivs med att ta stort eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla. Du är som person positiv och kan på ett naturligt sätt skapa nya kontakter och långsiktiga relationer.

Du erbjuds
Om du är rätt person delar du vår drivkraft att utveckla advokatbyråbranschen. Du kommer få en unik position i vårt lagbygge och ges stora möjligheter att växa och utvecklas och bygga din framtida karriär tillsammans med oss. Hos oss är det viktigt att trivas på jobbet och ha roligt tillsammans. Vi värdesätter också en rimlig balans mellan arbete och fritid. Vi på Morris Law gillar transparens. Vi vill vara tydliga med vad vi kan erbjuda dig samt vad vi har för förväntningar på dig. På vår hemsida www.morrislaw.se kan du läsa mer om oss.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Morris Law med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Om verksamheten
Morris Law är Sveriges snabbast växande advokatbyrå och har på tre år vuxit till 45 medarbetare. Genom att kombinera kundfokus, laganda och rådgivning av högsta kvalité med modern teknik erbjuder vi våra kunder resultatrika lösningar på juridiska problem. Den 1 januari i år öppnade vi vårt nya kontor på Hamngatan 13 i Stockholm och söker nu dig som vill vara med och bygga framtidens advokatbyrå. Om du är nyfiken på vilka vi är och vill vara en del av vårt lag så är du välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb