Redovisningsansvarig sökes till innocent

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 juni 2017
Stängs
den 30 augusti 2017
Ref:
SE-12260
Kontakta
Karin Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en självständig Redovisningsekonom med ansvar för den löpande bokföringen.

Position
På innocent vill vi göra saker lite bättre än när vi hittar dem. Vi vill göra affärer på ett mer upplyst sätt, där vi tar ansvar för det avtryck vår verksamhet har på samhället och på miljön. Vi vill bygga ett företag som vi är stolta över. För att det ska vara möjligt behöver vi drivna, duktiga medarbetare som sprider inspiration och förbättring omkring sig!

Det har varit en framgångssaga för oss och nu tar vi steget och satsar än mer i Norden! Därför bygger vi nu upp ett nordiskt team med huvudkontor i Stockholm.

I denna roll blir du en av de första som kommer in i vår Nordiska organisation och får vara med om resan från början!

Som Redovisningsekonom hos oss drivs du av att säkerställa den löpande bokföringen på ett självständigt, effektivt och resultatinriktat arbetssätt. Du kommer att ingå i ett mindre team där det är av stor vikt att du tar ansvar för dina insatser och trivs med att arbeta i ett entreprenöriellt bolag. Du arbetar prestigelöst med löpande bokföring, fakturering, kravhantering, löner, registrering och betalning av leverantörsfakturor, avstämningar, skattedeklarationer, löpande rapportering.

Vi tror att du har arbetat men löpande bokföring i några år och har en utbildning som redovisningsekonom och vill ta klivet in i FMCG branschen. Du är duktig på att planera din arbetstid, är effektiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt.

Plattformen för ekonomisystemet är Great Plains.

innocent lägger stor vikt vid personliga egenskaper!  För att du ska veta vilka vi är vill vi presentera våra värderingar eftersom de reflekterar vilka vi är:

  • Naturlig – var dig själv och den bästa versionen av dig!

  • Entreprenöriell – med vårt mindset är vi inte rädda för att prova något nytt och låter inga möjligheter smita oss förbi!

  • Ansvarsfull – håll det du lovar och lämna saker bättre än du fann dem!

  • Kommersiell – vi gillar att prestera och strävar efter tillväxt både för oss och våra kunder!

  • Generös – ge av dig själv, ge feedback, hjälp andra och säg tack. Har du möjlighet, så dela med dig till de som har mindre!

När du läser våra värderingar, skulle du passa in hos oss? Ansök då via länken nedan! Vi arbetar efter ledorden ”Hire me my way” vilket innebär att om rätt person söker till oss så vill vi vara flexibla för, att så långt som det är möjligt, inte låta praktiska saker komma i mellan oss. Vi är stolta över att ha blivit utnämnda till  ”100 best companies to Work For award” och vill fortsätta vara en bra arbetsplats som lyfter och är lyhörda mot sina anställda!

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, märkta SE-12260, snarast då vi gör ett löpande urval. innocent har valt Mercuri Urval som samarbetspartner och all annan kontakt med sälj-, annons- eller andra rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt. För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen; kontakta Karin Danielsson på 031-333 52 29.

Om företaget
Vi grundade innocent i London 1999 efter att ha sålt våra smoothies på en musikfestival. Vi satte upp en stor skylt som frågade besökarna om vi borde säga upp oss från våra jobb för att göra smoothies istället, och satte upp en JA-låda och en NEJ-låda. Sen fick folk rösta med sina tomflaskor. När helgen var slut var JA-lådan överfull, så vi sa upp oss från våra jobb och började jobba på riktigt. Idag är vi Storbritanniens och Europas största smoothiemärke. Vi säljer naturliga, hälsosamma produkter som ska hjälpa folk att leva väl och dö gamla. Vi gör smoothies i små flaskor och stora förpackningar, använder den godaste frukten vi kan hitta och erbjuder uppfriskande, inte-gjorda-på-koncentrat-juicer. Vårt team har vuxit från tre till 250 personer som jobbar över hela Europa (med produkter i 15 olika länder.) Vi omsätter mer än 200 miljoner pund varje år och vi skänker 10% av vår vinst till välgörenhet, huvudsakligen vår egen innocent foundation, som ger bistånd till icke-statliga organisationer i länder där vi köper frukt. I September 2014 utökade vi vårt sortiment I Sverige och lanserade nya smoothies och juicer. Nu kan du hitta innocents drycker i affärer i hela Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb