Försäljningschef - Polstiernan Industri AB

Plats
Vaggeryd
Annonserat
den 31 juli 2017
Stängs
den 27 augusti 2017
Ref:
SE-12251
Kontakta
Catrin Ståhlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
I rollen som försäljningschef arbetar du med att leda och utveckla företagets försäljning av utrustning för arbetsplatser. Huvuduppdraget innefattar en offensiv satsning inom området Sitt&Stå. Detta innebär ansvar för både kort- och långsiktig kundbearbetning, nationellt såväl som internationellt. Samverkan sker med funktioner såsom marknadsavdelning, kommunikation och produktutveckling. Du rapporterar direkt till koncernchefen och ingår i koncernledningen.

Ansvarsområden:

  • Leda försäljningen inom varumärkena Swedstyle (Sitt&Stå) och Flexlock
  • Skapa ytterligare tillväxt i en försäljningsvolym som idag uppgår till ca 400 MSEK
  • Utveckla vår kundbearbetning, nationellt såväl som internationellt
  • Utveckla egna större kunder och förhandlingar
  • Samverka med marknadsavdelning och ingå i företagets produktråd
  • Vara en del i koncernledningen och medverka till företagets övergripande utveckling

Vi söker dig som har framgångsrik ledarerfarenhet inom försäljning. Du har erfarenhet av att utveckla både befintliga och nya kunder, i nationell såväl som internationell miljö. Du har en coachande ledarstil och tycker om att se andra människor växa. Du är affärsorienterad, vågar ta beslut och agera för att nå resultat. Du arbetar gärna tillsammans med andra funktioner för att utveckla produktutbud och marknad.

Vi erbjuder dig en mycket spännande roll i utvecklande miljö med höga ambitioner. Du är en del i ett mycket aktivt ledningsteam med högt i tak och stort eget ansvar. Basen för produktion och verksamhet finns i Småland, men försäljning och dess utveckling sker både på nationell och internationell nivå, vilket ger dig möjligheter att ta ansvar i ett bredare perspektiv. I din roll i koncernledningen får du möjlighet att vara med och bidra till hela koncernens utveckling.

Välkommen med din ansökan på www.mercuriurval.se (Ange ref.nr. SE-12251). Vi ser fram emot din ansökan senast den 27 augusti. Eventuella frågor besvaras av Catrin Ståhlgren på 031-333 52 04 eller Leif Andersson på 035-135537. För mer information se www.polstiernanindustri.se och www.swedstyle.se.

Om företaget
Polstiernan Industri som moderbolag består av 5 ingående bolag, Swedstyle, Swedstyle USA, JG Metall, Pallco och R-man. Totalt är vi ca 350 anställda inom koncernen och vi omsätter ca 700 MSEK. Inom bolagen finns mer än 50 års erfarenhet av branschen Sitt&Stå. Med en total produktionsyta om 35000 m2 med hög automationsgrad och stor produktionskapacitet kommer vi att vara en av de marknadsledande inom Sitt&Stå.

Liknande jobb

Liknande jobb