Blaq

Senior Risk Controller – iZettle

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 juli 2017
Stängs
den 3 augusti 2017
Kontakta
Carl Tullberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en Senior Risk Controller till iZettle. För rätt kandidat är detta möjligheternas roll med stort ansvar på ett globalt växande företag. Här får du arbeta och utvecklas i en nyckelroll för organisationen och vara med och forma ditt eget uppdrag som kommer växa över tid.

Tjänsten innebär ansvar för den oberoende riskkontrollfunktionen och att vidareutveckla den i takt med den växande verksamheten. Du kommer rapportera direkt till styrelse och VD och arbeta i nära samarbete med iZettles funktioner för compliance och internrevision.

Dina arbetsuppgifter omfattar bl.a. att

  • Löpande identifiera, utvärdera och följa upp risker i verksamheten
  • Ge stöd till verksamheten i riskrelaterade frågor genom att hålla utbildningar, utföra riskanalyser och bistå med goda råd och metoder
  • Vidareutveckla iZettles ramverk och system för intern styrning och kontroll
  • Kravställa och upprätta stödjande processer och ramverk för incidentrapportering, produktgodkännande, krishantering och kontinuitetsplanering
  • Ta fram och arbeta efter en riskbaserad årsplan fastställd av styrelsen.

Vem är du?
Vi tror att en lyckad kandidat för tjänsten har gedigen erfarenhet och kompetens från riskarbete inom 2:a försvarslinjen på en bank, ett kreditmarknadsbolag eller annat finansiellt institut. Vi söker dig som vill arbeta med såväl strategiska som operationella riskfrågor och som är bekväm i en ledarroll.

Vi letar efter en person med en god förmåga att presentera komplexa ämnen på ett pedagogiskt och tilltalande sätt. Du har en ödmjuk inställning, är prestigelös, gillar förändringsarbete och har ett starkt driv. Rätt kandidat uttrycker sig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.

När du arbetar på iZettle, kan du förvänta dig intressanta utmaningar och att få möta nya frågor med ett mycket bra lag runt omkring dig. Sök tjänsten ​​för att få chansen att verkligen göra skillnad på ett av Sveriges mest spännande fintechbolag.

Om företaget
iZettle vill göra livet lättare för företagare genom att tillhandahålla smarta och enkla affärsverktyg. Med iZettle kan alla företag ta emot säkra kortbetalningar med smartphones eller tablets och få finansiering av rörelsekapital.

iZettle grundades 2010 och har för närvarande cirka 450 anställda. iZettle har sitt huvudkontor i Stockholm och koncernen har utländska dotterbolag med kontor i Berlin, London, Edinburgh, Madrid, Sao Paulo och Mexico City. Moderbolaget iZettle AB är ett e-pengainstitut under FI:s tillsyn, vars främsta finansiella tjänst är betaltjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb