Erfaren jurist till Motormännens Riksförbund

Rekryterare
Motormännens Riksförbund
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 juli 2017
Stängs
den 2 augusti 2017
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en jurist med minst tre till fem års erfarenhet inom våra sakområden och med intresse för konsumentfrågor. Självklart har du juristexamen, företrädesvis med inriktning mot avtalsrätt, köprätt, skadeståndsrätt eller försäkringsrätt. Erfarenhet från arbete på domstol, statlig myndighet med tonvikt på transport och trafik, försäkringsbolag, nämnd, advokatbyrå eller större medlemsorganisation är meriterande.

Juristernas främsta uppgift är att ge medlemmarna rådgivning och hjälpa dem i deras tvister med till exempel bilhandlare, verkstäder, försäkringsbolag och myndigheter. Rättsområdena omfattar i huvudsak konsumenträtt, avtalsrätt, skadeståndsrätt, försäkringsrätt, straffrätt samt en del speciallagstiftning inom trafik- och körkortsområdet.

Vem är du?
Arbetet ställer stora krav på servicekänsla, ett genuint intresse för kundkontakter samt att du är prestigelös och kan arbeta självständigt. Det är också viktigt att du på ett enkelt sätt kan förklara den juridik som är tillämplig, såväl skriftligen som muntligen. Vi förutsätter att du är en van och skicklig skribent. Vi vill att din goda språkbehandling ska komma till användning när du svarar på remisser, men även när du bidrar med texter till våra olika kanaler, både tryckta och digitala. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel, strukturerad och noggrann och förmår göra prioriteringar, när så behövs.

För rätt kandidat väntar ett omväxlande och roligt arbete i trivsamma lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsten är underställd kommunikationschefen inom avdelningen Kommunikation och samhälle.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll i en intressant organisation, med möjlighet att växa och utvecklas!

Motormännens strävar efter en arbetsplats där varje medarbetare har möjlighet att kombinera ett utvecklande yrkes- och privatliv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på Jurek Rekrytering & Bemanning; 0766-33 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se.

Du är varmt välkommen in med din ansökan samt dina betyg så snart möjligt. Urval sker löpande och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Om verksamheten
Motormännens Riksförbund är med 100 000 medlemmar Sveriges största oberoende konsument- och intresseorganisation för bilister. Vi driver bilisternas frågor och arbetar med hållbar, trafiksäker och tillgänglig mobilitet. Våra medlemmar erbjuds en rad förmåner. En av dessa är den juridiska rådgivningen. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka och utveckla vårt arbete.

Liknande jobb

Liknande jobb