Redovisningsspecialist till BMW Financial Services

Rekryterare
BMW Financial Services
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 juli 2017
Stängs
den 3 augusti 2017
Kontakta
Eva Bothén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Är du en noggrann och dedikerad redovisningsekonom som är van vid att arbeta självständigt? Då är detta en perfekt roll för dig!

Du kommer tillhöra den regionala redovisnings- och skatteavdelningen och du kommer att vara ansvarig för den norska marknaden.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Månadsbokslut
  • Månadsrapportering till München
  • Periodisering
  • Uppföljning och analys
  • Myndighetsrapportering
  • Avstämningar
  • Momsdeklarationer
  • Årsredovisning och inkomstskattedeklaration

Vem är du
Du har en universitetsutbildning, eller motsvarande, helst inom redovisning. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska och du behärskar Excel väl.

Som person är du analytisk, driven och initiativtagande. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och en "teamplayer".

Du erbjuds
Du kommer att få arbeta på en prestigelös och rolig arbetsplats som präglas av ett starkt varumärke. Du får möjligheten att bidra med din kompetens inom redovisning.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs av BMW Financial Services.

I denna rekrytering samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Bothén på telefon: 0702-56 47 25 alternativt eva.bothen@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Eva Bothen

Om företaget
BMW Financial Services är BMW Group:s egna finansbolag som erbjuder återförsäljare och slutkunder runt om i världen skräddarsydda finansiella lösningar vid köpet av en BMW eller MINI.

Finansbolaget består av 150 personer placerade på kontor i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finansieras cirka 3,1 miljoner bilar via BMW Financial Services i hela världen.

Liknande jobb

Liknande jobb