HR-specialist till växande internationellt IT-bolag

Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 juli 2017
Stängs
den 3 augusti 2017
Kontakta
Paulina Stjernström
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en HR-specialist inom rekrytering till deras kontor på Kungsholmen. Detta är initialt ett konsultuppdrag med start i augusti som kommer pågå i sex månader, med chans till förlängning eller överrekrytering därefter.

I denna roll stöttar du bolagets chefer i hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning. Du kommer arbeta både högt och lågt från att arbeta operativt med bland annat annonsering, search och intervjuer till att medverka i strategiska diskussioner gällande rekrytering och employer branding. Denna roll kan även komma att innebära övrigt förekommande HR-arbete.

Du rapporterar till bolagets HR-generalist som du har ett tätt samarbete med.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig med minst 3-4 års tidigare erfarenhet av rekryteringsarbete, där du ansvarat för hela rekryteringsprocesser. Det är meriterande med erfarenhet av rekrytering inom IT-branschen, men ej ett krav. Det är även meriterande med relevant akademisk utbildning.

Som person är du driven och ambitiös samtidigt som du känner dig trygg med ansvar för hela rekryteringsprocesser. Vidare är du prestigelös och serviceinriktad, social och duktig på att nätverka.

För att passa in hos vår kund har du ett stort engagemang och en positiv attityd.

Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska, då kundens koncernspråk är engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Du erbjuds
En spännande roll i ett växande bolag inom digital innovation. Vår kund arbetar med spännande och innovativa uppdrag hos välkända varumärken. Bolagets företagskultur präglas av en god stämning och stark gemenskap. De är positiva, inkluderande och personliga samt har roligt tillsammans.

Detta är initialt ett konsultuppdrag på heltid med start i augusti som kommer pågå i sex månader, med chans till förlängning eller överrekrytering därefter. Du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se Ansök på www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

Liknande jobb

Liknande jobb