Sales Manager till Quant för den Nordiska marknaden

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 juli 2017
Stängs
den 25 augusti 2017
Kontakta
Peter Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi på Quant har en passion för industriellt underhåll. Vi arbetar säkert, effektivt och professionellt genom beprövade processer med stöd av de senaste digitala lösningarna för att skapa värde åt våra kunder.

Quant är en marknadsledande aktör inom industriellt underhåll. Under närmare 30 år har vi förverkligat våra kunders fulla potential inom underhåll. Vår verksamhet spänner över hela världen och just nu befinner vi oss mitt i en spännande utvecklingsfas där vi satsar på expansion och tillväxt. 

Vi söker Dig som delar vår passion och har försäljning i blodet. Välkommen att bli en del i vår resa!

Om rollen
Som Sales Manager ansvarar du för försäljning av Quant’s underhållslösningar inom industriellt underhåll. Du arbetar systematiskt inom hela säljcykeln, från prospektering till avslut. Moment som naturligt ingår i din vardag är; kartläggning av potentiella prospekts, skapande av säljplaner med konkreta aktiviteter, bokning och genomförande av kundpresentationer, upprättande av affärsförslag samt genomförande av kontraktsförhandlingar.

Framförallt kommer du att ha omfattande kundkontakter på C-nivå inom den svenska industrin. Quant har en långsiktig ambition och arbetar därför målinriktat med hög kvalitet för att skapa uthålliga kundrelationer. Din insats kommer att vara helt avgörande för framgången i detta viktiga arbete.

Säljarbetet kräver nära samarbete med leveransorganisationen varför Du i Din roll kommer att fungera som en länk mellan sälj- och leveransorganisationen. 

Uppdraget omfattar primärt den svenska marknaden och kommer på sikt att utökas till flera länder inom norden.

Rollens höga krav på marknadsnärvaro kräver en del resande, ca 2-3 dagar/vecka.

Du kommer att tillhöra det regionala säljteamet och rapportera till Försäljningschefen Norra- och Central Europa (Quant NCE).

Profil vi söker
Vi söker en dedikerad affärsman/-kvinna med dokumenterat goda försäljningsresultat, företrädesvis inom business process outsourcing, facility management eller industriellt underhåll. Du har omfattande erfarenhet av försäljning och förhandling på C-nivå och har därför ett utvecklat nätverk inom den svenska industrin. Du trivs i en kommersiell miljö där framgång mäts i termer av ökad försäljning och tillväxt. Du har lätt för att bygga långsiktiga affärsrelationer och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.     

Som person är du framåtlutad, pragmatisk och strukturerad. Dina tidigare erfarenheter gör att din omgivning skulle beskriva dig som en trygg person med lika delar pondus och ödmjukhet.  

Du erbjuds
Quant erbjuder dig en plats i laget i ett entreprenöriellt företag där dina möjligheter att påverka är stora. Organisationen är platt med korta beslutsvägar och ett agilt agerande. För rätt person erbjuds mycket goda karriärmöjligheter inom Quant.

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult/Partner Peter Palmqvist 070-570 82 82. Ansök snarast, dock senast 25 augusti, genom att maila ditt CV och ett ansökningsbrev till peter.palmqvist@constatera.se

Välkommen med din ansökan!

Du kan läsa mera om oss på www.quantservice.com

Liknande jobb

Liknande jobb