Kundansvarig till Landshypotek Bank

Rekryterare
Plats
Nyköping
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 4 augusti 2017
Kontakta
Lotta Belfrage Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Senior företagsrådgivare med bank- och säljerfarenhet till Nyköping/Stockholm

Landshypotek Bank är en annorlunda bank med en stor uppgift där medarbetarna är avgörande för vår framgång. Landshypotek Bank utgörs av drygt 170 engagerade medarbetare på 19 kontor som tillsammans bidrar till ett rikare liv i hela landet.

Som anställd hos oss kommer du att involveras i en rad olika projekt och verkligen vara delaktig i hur vi bedriver vår bank. Skillnaden mellan vår bank och andra är att här kommer du märka och se effekterna av hur du bidrar till att vi når våra mål. Med anledning av vår storlek har vi möjlighet att vara snabbfotade och ligga i framkant på marknaden vad gäller digitala lösningar och system.

Sedan 1836 har vi finansierat satsningar för företagande på landsbygden. Idag erbjuder vi också bolån till husägare utanför storstäderna samt sparande för alla vars hjärtan klappar för en levande landsbygd.

Om tjänsten
Tjänsten som kundansvarig innebär att du arbetar med finansiering samt med våra bank- och sparprodukter mot ägare av jord och skog. Du ska ha ett stort intresse för affärer, försäljning och för att hitta de bästa finansieringslösningarna för våra befintliga och potentiella kunder.

Målet för våra kundansvariga är att skapa goda, långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder och du kommer att utföra aktiviteter riktade mot befintliga och blivande kunder.

Tjänsten är underställd distriktschefen och ingår i det välmående distriktet Mälardalen med kontor i Stockholm, Uppsala och Nyköping. Distriktet har regelbundna gemensamma möten med gemensamma mål, nyckeltal och teambaserad och individuell uppföljning.

Inom distriktet finns både större och mindre kunder. I den här rollen har du fokus på de större och befintliga kunderna men möter också de mindre och potentiella kunderna.

Den här tjänsten fokuserar främst på kundrelationer i Nyköping med omnejd. Du utgå från Nyköpings- eller Stockholms-kontoret men är tydligt dedikerad till Nyköpingskontoret där du förväntas vara på plats minst ca 3 dagar i veckan.

Vi söker dig med följande profil
För att trivas i tjänsten bör du vara resultatintresserad och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Som person är du utåtriktad, affärsorienterad och en duktig relationsbyggare. Du är en uppskattad och teamorienterad kollega. Du är kunddriven och har fokus på nya affärer och kundnöjdhet. Du har både pondus och integritet samtidigt som kunderna uppfattar dig som kunnig och serviceorienterad med förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du har intresse för jord- och skogsbruk och vill sätta dig in i våra kunders verksamheter och ekonomi.

Viktiga kvalifikationer är:

 • Ca 5 års bankerfarenhet
 • Säljerfarenhet
 • Erfarenhet av företagsaffärer
 • Erfarenhet av kreditgivning
 • Gedigen erfarenhet inom ekonomi
 • Bank- och fastighetsjuridik
 • Goda IT-kunskaper
 • God administrativ förmåga
 • Relevant akademisk utbildning

Det ses som starkt meriterande med:

 • Företagsekonomi och redovisning inom lantbrukssektorn
 • Brett kontaktnät inom jord- och skogsnäringen
 • Skogsekonomisk rådgivning

Villkor
Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med stor kundfokus, utvecklande arbetsuppgifter och utrymme för egna initiativ. Vi erbjuder dig även en arbetsplats med många engagerade och kunniga medarbetare runt om i landet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt Nyköpingskontor (du förväntas vara på plats i Nyköping minst 3 dagar i veckan) och om du vill kan du utgå ifrån huvudkontoret i centrala Stockholm övriga dagar. Tillträde snarast efter överenskommelse. Vi tar kreditupplysning och begär utdrag ur belastningsregistret på alla slutkandidater.

Frågor och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Constatera Search & Interim. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Lotta Belfrage Palmqvist, 0722-522 373. Vi försöker svara på dina frågor under hela sommaren via telefon och mail.

Ansök genom att skicka in CV och ansökningsbrev via www.constatera.se. Ansök snarast, dock senast 23 augusti, 2017. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!