Marknadschef - Länsmusiken i Örebro AB

Plats
Örebro
Annonserat
den 14 juli 2017
Stängs
den 3 september 2017
Ref:
SE-12248
Kontakta
Monica Thyresjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Marknad - Försäljning - Kommunikation

Position
Vi söker dig som i en kreativ miljö vill ansvara för att planera, organisera, utveckla och följa upp aktiviteter inom marknad, sälj och kommunikation. Allt med målet att utveckla verksamheten mot ökad omsättning och fler besökare och samarbetspartners.

Några av dina viktigaste uppgifter blir att:

  • Göra budget och marknadsplan som svarar mot de strategiska målen

  • Driva varumärkes- och kommunikationsarbetet framåt för att positionera Örebro Konserthus som en viktig mötesplats i Örebro län

  • Vara en del av bolagets ledningsgrupp och där vara en viktig tillgång i verksamhetsutvecklingen

  • Ansvara för grafisk profil och varumärkesutveckling

  • Utveckla interna och externa nätverk och bl.a. ansvara för att planera och genomföra marknadsaktiviteter och besök hos samarbetspartners

  • Vara en kvalificerad köpare av för tjänsten relevanta produkter och tjänster, exempelvis reklambyråtjänster, profilkläder, kundmätningar m.m

  • Utveckla webbplatsen www.orebrokonserthus.com och utveckla verksamhetens synlighet och närvaro i sociala medier

  • Utveckla arbetet med PR.

För att lyckas i rollen bedömer vi att du har gedigen kompetens inom marknadsområdet och erfarenhet av att självständigt driva såväl strategiska som operativa frågor. Du är van vid ett brett ansvar och har erfarenhet från en ansvarsfull roll på en marknadsavdelning, reklambyrå, eventföretag eller liknande.

Vi ser fram emot att träffa dig som med professionalism och glädje vill vidareutveckla och sätta Örebro Konserthus på kartan som en av de främsta mötesplatserna i länet när det gäller människor, musik, mat och möten. Du har förmågan att entusiasmera och dela med dig av din kunskap samtidigt som du kan ställa tydliga krav.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev med CV snarast dock senast den 3 september via www.mercuriurval.se (ref. SE-12248). Eventuella frågor besvaras av Mercuri Urvals konsult Monica Thyresjö 070-6603890.

Om företaget
Länsmusiken i Örebro AB är ett dotterbolag i Örebro kommuns koncern, Örebro Rådhus. Ägarförhållande består till 91 % av Örebro kommun och till 9% av Region Örebro län. Länsmusiken i Örebro har till ändamål att erbjuda invånare i Örebro kommun och Örebro län professionell konsertverksamhet av hög konstnärlig kvalitet, samt vara en resurs för övrig musikverksamhet inom kommunen och länet. Verksamheten drivs från Örebro Konserthus där Svenska Kammarorkestern har sin hemvist och är flaggskeppet. Med sitt unika tonspråk och ambition att hela tiden tänja gränser är Svenska Kammarorkestern en av världens mest framgångsrika orkestrar, med uppdraget att genom nationella och internationella turnéer bidra till att marknadsföra Örebro kommun och Örebro län och därmed öka kommunens och regionens attraktionskraft.

Örebro Konserthus ska vara ett nav för regionens musikliv och erbjuda musikalisk genrebredd. Barn och unga har en självklar plats i konserthuset där lokalen Skattkammaren ger möjlighet till samspel och möten i en musikalisk och tillåtande miljö. I konserthuset finns rum för allt från stora evenemang till konferenser och möten, mingel och föreläsningar. I husets foajé finns Restaurang Umami samt en foajéscen.

Organisationen består av 50 tillsvidareanställda varav 39 musiker och 11 inom administration. Därutöver samarbetar verksamheten med ett stort antal utövare inom konstnärlig sektor – frilansande musiker, tonsättare, skådespelare, dansare med flera – samt med organisationer, föreningar, arrangörer, skolor, institutioner och företag.

Under 2016 har 253 evenemang/konserter/möten genomförts varav merparten i Örebro Konserthus, men även i regionen, nationellt och internationellt. Verksamheten har tagit emot/mött ca 80 000 besökare.