Jurist inom processrätt till Sergel kredittjänster

Rekryterare
Sergel kredittjänster
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 juli 2017
Stängs
den 30 augusti 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Sergel söker nu en senior processjurist med erfarenhet av hyresrätt. Du kommer tillhöra ett team av fyra processjurister och rapportera direkt till chefsjuristen.

Arbetsuppgifter
Som processjurist arbetar du med tvistemålshantering i allmän domstol och som biträde i hyresnämnden. Arbetet innebär hantering av olika slags frågeställningar och olika slags fordrings- och ärendetyper, bland annat hyresrelaterade tvister. Som processförare hos oss kommer du att upparbeta en gedigen erfarenhet av processföring. I denna roll får du även möjlighet att utbilda och stötta dina kollegor inom området hyresrätt och att utveckla de tjänster inom hyresrätt som företaget erbjuder.

Vem är du?
Vi ser att du har en:

• Jur kand.

• Erfarenhet av processföring och förhandlingsvana.

• Erfarenhet och kunskap inom hyresrätt. Erfarenhet från inkasso-, bank- eller försäkringsbranschen är meriterande men är inget krav.

För att lyckas i denna roll måste du trivas med såväl skriftlig som muntlig processföring. Som person är du social och framåt och trivs i kommunikationen med såväl kunder som myndigheter och kollegor. Som jurist är du noggrann och har mycket lätt för att uttrycka dig såväl i skrift som i tal. Du är driven, lösningsorienterad och van att arbeta självständigt.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och omväxlande roll i ett intressant bolag! Arbetsplatsen är belägen i moderna och ljusa lokaler i centrala Stockholm och präglas av god atmosfär och högt i tak.

Start:
Enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. I denna rekryteringsprocess samarbetar Sergel Kredittjänster med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85
helena.woodcock@jurek.se

Om företaget
​Sergel ingår i Marginalen Group och erbjuder högkvalitativa kredithanteringstjänster till transaktionsintensiva företag i Norden och Baltikum. Sergel har företag i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Litauen och Lettland med 360 anställda. Omsättningen 2016 uppgick till 823 MSEK.

Liknande jobb

Liknande jobb