Gruppchef leverantörsreskontra till NetOnNet

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 1 augusti 2017
Stängs
den 20 augusti 2017
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gruppchef leverantörsreskontra till NetOnNet

Vi söker nu en erfaren gruppchef till vårt team som arbetar med leverantörsreskontra och omkostnader.

Arbetsuppgifter
I din roll som gruppchef leder och fördelar du arbetet i vårt team som arbetar med leverantörsreskontra och omkostnader. Teamet består av åtta personer som du har personalansvar för. Du har ett övergripande ansvar för att vår lagervärdering är korrekt samt arbetar med beräkning av inkurans och bonus i vårt varulager. Som gruppchef har du även fokus på att utveckla och säkerställa våra processer och rutiner med god intern kontroll för leverantörsreskontran.

Du arbetar på vår ekonomiavdelning som sitter i SIBA-huset vid Backaplan och rapporterar till ekonomiavdelningschefen. Du kommer även att ha ett nära samarbete med våra andra två gruppchefer samt ha kontakt med vår Controlleravdelning och verksamhetsansvariga för säkerhet och logistik.

Din bakgrund 
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och av att leda personal samt har en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med lager och har goda redovisningskunskaper är det meriterande. Då arbetet innefattar att hantera stora datamängder ser vi att du ligger på en mycket god nivå i ditt Excelanvändande. Har du även ett intresse för processer och utveckling eller erfarenhet av arbete inom detaljhandeln eller på ett större bolag är det positivt.

Som person är du trygg i din roll som ledare och har lätt för att skapa en positiv anda och delaktighet i din grupp. I ditt arbete är du utvecklingsinriktad och självgående samt har lätt för att byta perspektiv och lyfta blicken. Är du en prestigelös person som trivs att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo är detta tjänsten för dig!

Om NetOnNet – Direkt från lagerhyllan 
NetOnNet är ett av Sveriges ledande hemelektronikföretag med 33 Lagershoppar (fysiska butiker) och cirka 700 medarbetare. Vi har vårt huvudkontor i Viared Borås, där vi jobbar med allt från inköp, produktutveckling och försäljning till marknadsföring, controlling, systemutveckling samt andra spännande projekt som stödjer vårt mål om nöjdare kunder. Vidare har vi även kontor i Göteborg där vår ekonomiavdelning (redovisning, kund- och leverantörsreskontra) arbetar samt ett kontor i Norge som bland annat huserar vår norska kundtjänst. Våra kunder når oss genom våra e-handelssajter, Lagershoppar och vårt kundorienterade B2B-team.  

Vi tror på att göra den senaste tekniken tillgänglig för alla och vi vill göra det på ett kunnigt, enkelt, ärligt och nytänkande sätt. Våra medarbetare är grunden för att göra NetOnNet framgångsrikt och varje dag omges vi av inspirerande och positiva kollegor som alla jobbar tillsammans för att få ut de allra bästa produkterna till våra kunder - naturligtvis till vårt allra lägsta pris.

2016 fick vi priset som Sveriges starkaste varumärke vid Swedish Brand Award, ett pris vi är oerhört stolta över då vinsten baseras på konsumenternas val. Vi är ett kundorienterat företag, där varje andetag och arbetstag syftar till att göra våra kunder nöjdare och NetOnNet till det mest naturliga valet för kunden.

​2017 blev vår vd, Susanne Ehnbåge utnämnd till Årets Ledare på den stora handelsgalan Retail Awards i Stockholm.   

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR. Skicka in din ansökan senast den 20:e augusti, du ansöker via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på telefon 031 – 333 54 85. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb