Junior Business Controller till Retail-bolag i Norrort

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 augusti 2017
Stängs
den 31 augusti 2017
Kontakta
Gustav Krieger
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en driven person till tjänsten som Junior Business Controller på vårt klientbolag i norra Stockholm. Tjänsten innebär främst controlling men vissa redovisningsmoment ingår också. Detta är en fantastisk chans för dig med examen inom ekonomi och ett par års erfarenhet, gärna av både business controlling och redovisning. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader men det finns goda möjligheter till såväl förlängning som övergång till en tillsvidareanställning vid uppdragets slut. Vi söker en person som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort och kommer att intervjua kandidater löpande, vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Medverka i rapportering, analys och uppföljning av bolagets ekonomiska prestation
  • Ansvara för uppföljning och analys av bolagets kampanjer
  • Stötta redovisningsteamet i arbetet under bokslutsprocessen
  • Få insikt och medverka i budget- och prognosarbete samt uppföljning av bolagets interna KPI:er
  • Bearbeta och analysera större datamängder i Excel

Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk examen inom företagsekonomi eller motsvarande och minst två års yrkeserfarenhet från en ekonomifunktion, antingen under eller efter dina studier. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation, samt har en god vana av Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, analytisk och hjälpsam. Du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp tillsammans med andra. Vidare är du kommunikativ och har lätt att knyta nya kontakter.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1132. Ansvarig kontaktperson är Gustav Krieger.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb