Medarbetare till transaktionsavdelningen på Kungsleden

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 augusti 2017
Stängs
den 29 augusti 2017
Kontakta
Ola Everhed
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Boardtalk söker nu en ambitiös medarbetare till transaktionsavdelningen på Kungsleden med placering på bolagets moderna kontor i Stadshagen. Du blir en del av Kungsledens transaktionsteam.

Om tjänsten
Som medarbetare till transaktionsavdelningen ingår du i en grupp om tre personer vilket innebär att du kommer få mycket ansvar samt utvecklingsmöjligheter och du rapporterar till bolagets Transaktionschef. Arbetet sker i nära samarbete med andra enheter inom Kungsleden som Förvaltning, Utveckling, Juridik samt Finans och Ekonomi. Tjänsten är placerad i Stockholm men avdelningen är verksam över hela landet.

Arbetsuppgifter

  • Analysera transaktioner på både köp- och säljsidan, i syfte att optimera Kungsledens fastighetsportfölj
  • Vara med och genomföra transaktioner från initial utvärdering till closing
  • Utveckla kalkylmodeller och verktyg som till exempel investeringskalkyler och affärsplaner
  • Sammanställa beslutsunderlag inför köp och försäljningar
  • Arbeta fram och granska bilagor och övriga dokument vid transaktioner
  • Ansvara för Q&A vid transaktioner, gentemot motpart samt intern koordinering och rapportering
  • Ha en aktiv roll med mycket ansvar beroende på projektens karaktär vid t.ex. DD-processer samt ansvara för informationsinsamling vid försäljningar
  • Säkerställa att relevanta filer och rapporter är korrekt och kontinuerligt uppdaterade
  • Bistå med underlag till pressmeddelanden om transaktioner
  • Leverera material till IPD

Profil
Vi ser att du som söker är Civilekonom och/eller Civilingenjör och har arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst tre år. Som person är du serviceinriktad, initiativrik, prestigelös och ödmjuk. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt.

För att lyckas i rollen krävs att du är ansvarstagande, trivs i en miljö där du är en del av bolagets utveckling samt är engagerad och delar Kungsledens värderingar och vision. Vidare är du utåtriktad, kommunikativ och orädd att utmana och utveckla arbetssätt och metoder. Att vara stresstålig och ha en vilja och ett intresse av att lära sig nya saker värderas högt.

Din ansökan
Vill du bli en del av en mycket intressant fastighetsaktör? Välkommen att söka tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (070-790 01 06) eller researcher Johan Magnusson (072-248 65 31). Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast den 29 augusti 2017.

Om Kungsleden
Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Som en långsiktig fastighetsägare arbetar vi för att bygga och utveckla relationer till våra kunder samtidigt som vi strävar efter att vara en tongivande aktör i samhället där vi finns. Med ambitionen att figurera som en del av våra kunders utvecklingsresa kan vi kontinuerligt erbjuda lokallösningar utifrån kundens rådande behov. På så sätt skapar vi en långsiktig och hållbar verksamhet.

Kungsleden som arbetsplats
Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Stämningen är lättsam, positiv och alltid nära till skratt. Allt vi gör tar avstamp i våra värderingar: Omtanke, Glädje och Professionalism. Inom bolaget arbetar nära 110 personer.

Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder.

Vi är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till Kungsledens utveckling. Andelen kvinnor var vid årsskiftet 2015/2016 53 procent (54). I ledningsgruppen är könsfördelningen 50/50.

Som ett resultat av vår syn på jämställdhet och vårt arbete med dessa frågor utsågs vi 2016 till börsens mest jämställda bolag av AllBright-stiftelsen.

Läs mer på kungsleden.se

Liknande jobb

Liknande jobb