Bolagsjurist till Volkswagen Financial Services

Rekryterare
Volkswagen Financial Services
Plats
Södertälje
Annonserat
den 11 augusti 2017
Stängs
den 10 september 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta brett och bistå bolaget med juridisk rådgivning. Du arbetar främst med att ta fram och förhandla kommersiella avtal som relaterar till bolagets affärsverksamhet. Du kommer även att arbeta inom andra rättsområden såsom bolagsrätt, konkurrensrätt, immaterialrätt och GDPR. Du hanterar även processuella frågeställningar och annan extern juridisk rådgivning.

Vem är du
Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete som bolagsjurist alternativt från advokatbyrå där du inriktat dig mot avtalsrätt och bolagsrätt. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom processrätt är detta meriterande men inget krav. Du är van att arbeta i ett högt tempo, prioriterar väl och hanterar komplexa juridiska frågeställningar på ett lösningsorienterat sätt. Du är van vid och trivs med att arbeta i en affärsorienterad organisation och fungerar väl i en multikulturell miljö. Du tycker om att arbeta självständigt och levererar resultat samtidigt som du är effektiv utan att ge avkall på noggrannheten. Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. Du uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett större team. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Du erbjuds
Är du den vi söker erbjuds du en möjlighet att jobba i ett dynamiskt och spännande bolag under utveckling. Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Kontoret ligger i Södertälje.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki per telefon 0766-33 14 40.

Facklig representant för Unionen är Marie Larsson, 08-553 869 20.

Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev och examensbevis inklusive betyg via www.jurek.se snarast.

Om företaget
Volkswagen Financial Services har en stark position på den svenska marknaden med en utlåning på 32 miljarder. Vår kontraktsportfölj består av 195 000 finansavtal, 136 000 serviceavtal och över 173 000 försäkringsavtal. Både vår portfölj och personalstyrka på 180 anställda växer för varje år. Under det gemensamma varumärket Volkswagen Financial Services erbjuds serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB, org nr 556944-2253, försäkring genom IF Skadeförsäkring AB (publ), org. nr 516401-8102 och bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB (publ) org nr 556258-8904, helägt dotterbolag till Europas ledande fordonsfinansiär Volkswagen Financial Services AG. Globalt hanterar Volkswagen Financial Services cirka 18,1 miljoner kontrakt, har över 15 000 medarbetare och 170,1 miljarder euro i totala tillgångar.

Liknande jobb

Liknande jobb