Junior redovisningsekonom till stort energibolag

Rekryterare
SW
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 augusti 2017
Stängs
den 24 september 2017
Kontakta
Emma Levin
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Junior redovisningsekonom till stort energibolag

Vill du arbeta i en omväxlande och utvecklande miljö? Är du utbildad ekonom från Universitet/högskola med inriktning redovisning och vill fortsätta utvecklas inom detta område eller har dröm att arbeta som controller i framtiden? Då är det här rätt tjänst för dig!

SW söker för kunds räkning en redovisningsekonom som ska vara ansvarig för ett antal av koncernens bolag. Företaget är ett energiföretag som är verksamt i framförallt Finland, Sverige, Baltikum, Polen, Indien samt i västra Sibirien, Ryssland. Du kommer att ingå i en grupp om 15 medarbetare och du välkomans in i ett glatt gäng med bra gemenskap. Företaget sitter i ljusa och fräscha lokaler på Gärdet. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt med stor chans till förlängning eller överrekrytering till kund.

Vad ska du göra?
I rollen som redovisningsekonom kommer du vara ansvarig för ett antal av koncernens bolag och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • löpande redovisning
  • kontoavstämningar
  • upprätta momsdeklarationer
  • redovisning av moms och sociala avgifter
  • månadsbokslut m.m

Detta är en tjänst för dig som vill arbeta brett inom ekonomi och gillar att ha eget ansvar. Är du intresserad av att utvecklas mot controller så är det här ett perfekt steg i rätt riktning. Du kommer att få användning av din analytiska förmåga.

Vad har du för bakgrund?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning från universitet/högskola och cirka 2 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Vi ser att du är systemvan och lätt kan lära dig nya system. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är du en van användare av Excel.

Som person är du noggrann och strukturerad, du är ansvarstagande och får saker att hända. Du är en positiv och flexibel och gillar att arbeta i en bred roll.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos SW. Start omgående och 6 månader framåt med stor chans till förlängning eller överrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb