Berg Wire AB söker Koncernchef

Rekryterare
Berg Wire AB
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 25 augusti 2017
Stängs
den 17 september 2017
Ref:
SE-12326
Kontakta
Jonas Karlberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Som Koncernchef får du det övergripande utvecklings- och samordningsansvaret för hela Berg Wire. En betydande del av din tid som koncernchef kommer att läggas på förhandlingar av kommersiell karaktär. Du kommer bl.a. att vara ansvarig för de strategiskt viktiga materialinköpen till koncernen och ha löpande leverantörskontakter. Ägarna ser goda möjligheter att öka försäljningen och förbättra bolagens marknadsandelar. Du kommer därför att ägna en del energi åt de större kundavtalen.

Du kombinerar denna roll med att vara VD för Pacwire som är koncernens största bolag med ca 30 anställda och en omsättning på ca 85 MSEK. VD-rollen innebär att arbeta med de strategiska ledningsfrågorna och i en mindre organisation får du även vara beredd på att rycka in i mer operativa sammanhang.

Erfarenhet av internationella affärer och ledarskap bedömer vi är förutsättningar för att lyckas i rollen. Du har en god förhandlingsvana och är resvan. Det finns inget uttalat krav på branscherfarenhet. Lämplig placeringsort för tjänsten är Sundsvall.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete som ger stora möjligheter till personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev med CV snarast dock senast den 17 september via www.mercuriurval.se (ref. SE-12326). Eventuella frågor besvaras av Mercuri Urvals konsulter Jonas Karlberg 070-9496809 och Monica Thyresjö 070-6603890.

Om företaget
Berg Wire AB tillverkar och marknadsför ståltrådsprodukter för olika industriella tillämpningsområden. Berg Wire AB, Stockholm, omfattar fyra helägda dotterbolag: Pacwire AB, Söråker, Springwire Sweden AB, Lesjöfors, Grytgöls Bruk AB, Grytgöl och Berg Wire GmbH, Tyskland. Berg Wire har ett 70-tal anställda och en omsättning på ca 160 MSEK (2016).

Liknande jobb

Liknande jobb