Linklaters söker biträdande jurist med erfarenhet av M&A

Rekryterare
Linklaters
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 augusti 2017
Stängs
den 27 september 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik, Organisation
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i arbetsgruppen M&A Real Estate och arbeta
som biträdande jurist i en internationell och utmanande arbetsmiljö tillsammans med skickliga och engagerade kollegor. Vi ger dig möjligheten att bli en affärsjurist i världsklass och du kommer att arbeta med några av marknadens största bolag i deras mest komplexa affärer. Du kommer även att lära känna och arbeta med kollegor på våra kontor runt om i världen och åka på globala utbildningar, bygga ett internationellt nätverk samt lära av de främsta experterna.

Vem är du?
Du har mellan 2-4 års erfarenhet av M&A transaktioner från annan byrå. Har du dessutom erfarenhet av fastighetstransaktioner är det meriterande men inte ett krav.
Som person är du driven, ambitiös samt affärs- och lösningsorienterad. Vidare är du flexibel med en god samarbets- och kommunikationsförmåga, du trivs med att arbeta i ett högt tempo utan att ge avkall på noggrannheten. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du erbjuds
Din arbetsplats kommer vara i ljusa kontor beläget i centrala Stockholm där en familjär stämning råder. Du erbjuds en mycket intressant tjänst på en global advokatbyrå med stora utvecklingsmöjligheter, via utbildningar och praktisk erfarenhet av transaktioner med en internationell dimension. Inom tjänsten ingår generösa förmåner samt möjlighet till secondment framåt i karriären.

Om verksamheten
Linklaters lämnar juridisk rådgivning till världens ledande företag, finansiella institutioner och statliga organisationer i deras mest komplexa transaktioner och ärenden. Med 29 kontor i de främsta affärs- och finanscentra, levererar Linklaters en unik service till klienter över hela världen. Linklaters är den enda ledande globala advokatbyrån med lokal närvaro i Norden. Läs mer om Linklaters: www.linklaters.com.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Linklaters med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Ulriikka Uittomäki tel: 0766 33 14 40.Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Liknande jobb

Liknande jobb