VD för Excellence Hotels

Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 augusti 2017
Stängs
den 2 oktober 2017
Kontakta
Markus Magnell
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Excellence Hotels annonsbild
Vi är i behov av förändring och letar efter dig som på ett lönsamt sätt kan stärka och utveckla våra varumärken. Vi ser att du tillsammans med vårt medarbetarteam ökar servicen och kvalitetsnivån.    

Om Oss
Excellence Hotels är ett familjeägt hotellföretag som driver tre hotell i Stockholmsområdet samt ett kommande hotell i Gävle.

Våra hotell erbjuder alternativ för långtidsboende, boende mitt i city eller i närheten av Stockholmsmässan. Vår drivkraft är den personliga servicen och omsorgen för våra gäster. Våra gäster är en god blandning mellan affärsresenärer, turister, barnfamiljer och gruppresenärer, från såväl inlandet som utlandet.

Crystal Plaza Hotel ligger mitt i Stockholms hjärta, ett stenkast från Stureplans storstadspuls. Hotellet erbjuder 111 rum som kombinerar klassisk charm med modern komfort och personlig service.

2Home Hotel Apartments-kedjan erbjuder moderna rum och lägenheter, alla med möjlighet till självhushåll och ett bekvämt långtidsboende. Konceptet är det perfekta valet för resenären som vill ha nära till stadens puls till en rimlig peng.

Vi finns både norr och söder om Stockholm city, och snart även mitt i Gävle.

2Home Stockholm South ligger strax söder om Stockholm City, i industriområdet Västberga, nära Stockholmsmässan. Hotellet har 137 rymliga rum, studios och lägenheter.

2Home Hotel Solna erbjuder 90 studiolägenheter i modern stil centralt beläget i Solna, med närhet till Friends Arena. Lägenheterna är utrustade med möjlighet till självhushåll.

Excellence Hotels samarbetar även tätt med systeranläggningen Lejondals Slott i Bro som ingår i samma koncern. Här välkomnas gäster för både konferens och festliga högtider i vackra sällskapsrum och salonger blandat med konferensrum för kreativt arbete.

Excellence Hotels har dryga 30 anställda och omsätter 75mkr. Organisationen är för närvarande platt och slimmad och vi ser fram emot att se dina nya, kreativa och lönsamma förslag på hur den kan förändras för att nå en stark positionering på marknaden.

Arbetsbeskrivning:

 • Övergripande ansvar för verksamhetsstyrning och resultatuppfyllnad.
 • Svara för verkställigheten av styrelsens intentioner, direktiv och beslut.
 • Leda företagets strategiska arbete med vision, målbild, affärsidé, budget, lönsamhet och positionering.
 • Utveckla och stärka våra varumärken.
 • Öka och säkra service och kvalitetsnivån.

Som VD för Excellence Hotels kommer du initialt att vara väl insatt i den dagliga driften samtidigt som du skall utveckla och leda det strategiska såväl som i det operativa marknadsarbetet. Ditt fokus är att utveckla verksamheten med en långsiktig lönsamhet.

Kvalifikationer

 • Du är troligen högskoleutbildad och har helst en akademisk examen med inriktning mot ekonomi, marknadsföring eller liknande.
 • Minst 5 år i ledande befattning inom branschen.
 • Du har erfarenheter från försäljning/marknadsföringsarbete på strategisk nivå i ledande position. Dina erfarenheter bör även innefatta uppgifter inom varumärkesprofilering, affärsförhandling, lönsamhetsarbete där du ska kunna påvisa goda resultat och konkreta exempel.
 • Språk; svenska och engelska

Du är som person…

 • En företagsledare som inser betydelsen av välmotiverade medarbetare. Du har en positiv attityd och kan få alla att arbeta åt samma håll.
 • Du har ett tydligt drag av affärsmässighet och företagande. Du vårdar och utvecklar befintlig verksamhet men samtidigt kan du verka för nya affärer och möjligheter.
 • Du ser möjligheter snarare än problem.
 • En god visionär, samtidigt som du har en realistisk förankring i verkligheten och respekt och förståelse för de förhållanden som utmärker ett privatägt företag.
 • Du är lojal och har själv en god förmåga att etablera och utveckla långsiktiga och förtroendefulla relationer med din omgivning.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Hotell & Reseverket. För vidare information om tjänsten vänligen kontakta:

Markus Magnell tel 072-2223936
markus.magnell@hotelloreseverket.com

Per Mellström tel 070-6093398
per.mellstrom@hotelloreseverket.com

Sista ansökningsdag är den 2 oktober 2017

Liknande jobb

Liknande jobb