Affärssystemkonsult till PrimeQ

Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 september 2017
Stängs
den 1 oktober 2017
Kontakta
Åsa Schramm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en konsultativ och systemintresserad redovisningsekonom med erfarenhet av projektledning? Trivs du i en kreativ och flexibel miljö med fantastiska och engagerade kollegor? Då kan PrimeQ vara din nästa arbetsgivare!

Nu söker PrimeQ dig som vill bli en del av deras team på Södermalm i centrala Stockholm. PrimeQ är ett ungt och expansivt bolag som erbjuder goda möjlighet att utvecklas tillsammans med dem. Nu söker de dig som vill vara med och bidra till en god stämning och arbeta i en dynamisk miljö!

Om rollen
Du blir en del av konsultteamet för Xledger, ett av marknadens mest moderna affärssystem för tjänste- och konsultbolag. I rollen som affärssystemkonsult kommer du arbeta med bolagets kunder och hantera projektledning och implementation av det molnbaserade Xledger. Arbetet bedrivs både på plats hos kunderna och från PrimeQs kontor och du uppskattar närheten till kravställare och användare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •   Projektledare/ansvarig konsult för implementationsprocessen
  •   Kundansvarig för ett antal kunder
  •   Genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet

Vem söker vi
Vi söker dig som är ekonom i grunden och har ett par års erfarenhet från redovisning. Du har en grundläggande förståelse för ekonomiprocesser och har tidigare erfarenhet från planering, styrning och uppföljning av projektverksamhet. Självklart har du också ett stort intresse för IT och det är meriterande om du har erfarenhet från implementering eller avancerat användande av ERP-system såsom Agresso, Xledger, Microsoft, Visma eller Maconomy.

För att passa i rollen är du konsultativ och serviceinriktad till naturen. Du har god social förmåga, är lösningsfokuserad och pålitlig. Du trivs med att arbete både i team och självständigt och har en tydlig kommunikativ sida. Framförallt är du motiverad till att bli en del av PrimeQ och få deras affär att nå nya höjder!

Ta chansen och ansök!
I denna rekrytering samarbetar PrimeQ med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på (asa.schramm@eqonomy.se) eller kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Om PrimeQ
PrimeQ är ett ungt och expansivt företag. Deras affärsidé är att erbjuda innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, Ekonomi och Management. Bolaget grundades 2011 av medarbetare med lång erfarenhet från ledande befattningar och specialistfunktioner inom Marknad, IT, Ekonomi och HR.
Detta ger bolaget en unik möjlighet att erbjuda sina kunder lösningar som bygger på olika delar av det bolaget erbjuder. På så sätt kan PrimeQ stötta företag under tillväxt med anpassade lösningar och tjänster.

För mer information, gå in på www.primeq.se

Liknande jobb

Liknande jobb