Benify söker en driven ekonomiassistent

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 september 2017
Stängs
den 6 oktober 2017
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta med ekonomi i en entreprenörsdriven, öppen och positiv miljö, där det är högt i tak både bildligt och bokstavligt? Då kan detta vara tjänsten du söker!

Om tjänsten
SW söker nu en driven ekonomiassistent till Benify i Stockholm. Du kommer att ingå i den del av ekonomiteamet som arbetar med flödet av koncernens leverantörsfakturor, och där du kommer att vara delaktig i hela flödet. Detta innefattar bland annat

  • Säkerställande av att attest sker av behörig person och att betalningarna sker i tid.
  • Bokslut inkluderande balansavstämningar.
  • Bokning av upplupna kostnader.
  • Hantering av kundernas leverantörsfakturor baserade på beställningar i vår förmånsportal.
  • Stöd till andra avdelningar i syfte att skapa så effektiva processer som möjligt.

Du kommer att sitta i inbjudande och inspirerande lokaler på Östermalm, i hjärtat av Stockholm.

Lämplig bakgrund
Vi ser att du som söker har en utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet där du förvärvat dig motsvarande kunskaper. Vi ser att du är i början av din karriär men har hunnit skapa dig en god förståelse kring redovisning genom att exempelvis arbetat extra vid sidan av studierna eller under studieuppehåll.

Vi ser att du har:

  • Goda kunskaper i Excel.
  • Erfarenhet av Navision är önskvärt men inget krav.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Du har en god förmåga att prioritera och skapa struktur och är proaktiv i ditt arbetssätt (Think Ahead). Du har också god social kompetens och uppskattar kontakten med leverantörer såväl som kollegor, då du har många kontaktytor av olika slag och i olika syften (Show Love). Du är en härlig kollega att ha i teamet och sprider positiv energi med en lösningsorienterad ”can do-attitude” oavsett arbetsuppgift.

Om Benify
Benify har länge varit i toppen på Dagens Industris lista över Gasellföretag och har blivit utsett till ett Superbolag enligt Veckans affärer. Detta är vi väldigt stolta över då dessa utmärkelser avser Sveriges snabbast växande och lönsamma bolag. Idag har vi 19 av Sveriges 30 största företag som kunder, däribland IKEA, Ericsson, Volvo, Nordea och AstraZeneca. Vi erbjuder webbaserade HR-tjänster och är ledande inom Compensation & Benefits där vår tjänst effektiviserar kommunikationen till medarbetarna och synliggör deras ”totala förmånspaket” bestående av lön och förmåner. Via portalen hjälper vi våra kunder att erbjuda ca 600 000 anställda flexibla förmåner inom exempelvis friskvård, hälsa, pensioner, försäkringar och bilar. Vi erbjuder även produkten Lifeplan som är en revolutionerande webbaserad tjänst för digital finansiell rådgivning. Lifeplan blev år 2014 utsedd till årets pensionsrådgivare trots en mycket kort tid på marknaden.

Benify är ett entreprenörsdrivet bolag som växt mycket kraftigt till en marknadsdominant position i Skandinavien. Främsta fokus just nu ligger på vidare internationell tillväxt, primärt inom Europa. I dagsläget har vi ca 300 fantastiska medarbetare lokaliserade i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Amsterdam, Paris, London och München. Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Huset är fyllt med intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos Benify. I denna rekryteringsprocess samarbetar Benify med SW. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan utsatt datum. Ta chansen och ansök idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel, 076-647 16 45.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb