ASSA ABLOY Financial Services AB söker medarbetare till Treasury Back Office

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 september 2017
Stängs
den 7 oktober 2017
Kontakta
Karin Van Egeraat
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ASSA ABLOY Financial Services AB söker medarbetare till Treasury Back Office

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta i en internationell och dynamisk koncern och få vara med och utveckla administrativa processer? Då kan det här vara tjänsten för dig.

Vi söker nu en back office medarbetare till vår treasury funktion i centrala Stockholm.

Hos oss kommer du vara en del av ett team med stort fokus på våra dotterbolag. Vi har ett kontinuerligt  inflöde av nya förvärv som ska introduceras i koncernen processer och olika system såsom netting, cashpooler, garantier etc.

Du kommer bland annat ansvara för att ta fram dagliga likviditetsprognoser, stämma av konton, hantera internationella betalningar samt koncernens netting. Du kommer även arbeta med att ge support till våra dotterbolag när det gäller frågor som rör nettingssystem, treasurysystem eller banksystem. Du kommer också vara med och utveckla avdelningen så att de administrativa processerna förenklas/förbättras. Hos oss kan du förvänta dig stor frihet under ansvar.

Din bakgrund/personlighet
Vi söker dig som har några års erfarenhet från ett back office på en treasuryavdelning, bank eller värdepappersbolag. Du har en god förståelse för hur ett treasury fungerar och vill vara med och utveckla dess processer. Vidare så är du väl insatt i administrationen av olika finansiella instrument samt hur internationella betalningar fungerar. Vi tror att du brinner för backoffice och administration och vill bidra till att utveckla vårt team. Du är en självgående lagspelare som tar ansvar och du utför dina arbetsuppgifter noggrant och strukturerat. Tjänsten innebär många kontakter med såväl dotterbolag som banker runt om i världen så du behöver vara bra på att bygga relationer och kommunicera på svenska såväl som på engelska i tal och skrift. Vi förväntar oss att du har goda kunskaper i MS Office, främst excel, har du dessutom erfarenhet från Quantum så är det meriterande.

Om företaget
​ASSA ABLOY är världsledande inom lås- och dörrlösningar som uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. Koncernen har 47 000 anställda och en årsomsättning på 71 miljarder SEK. Att arbete på ASSA ABLOY innebär att vara en del av en snabbväxande koncern med stort fokus på innovation, tillväxt och lönsamhet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar ASSA ABLOY Financial Services AB med SJR AB. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult, Karin Van Egeraat, på telefonnr: 070-4715908. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb