Danske Bank

Senior Relationship Manager

Rekryterare
Danske Bank
Plats
Göteborg
Annonserat
den 8 september 2017
Stängs
den 28 september 2017
Ref:
16801
Kontakta
Magnus Törnbrink
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en utåtriktad relationsbyggare som vill vara med och utveckla Danske Bank i Göteborg? Då kanske du är vår nya Senior Relationship Manager!

Danske Bank växer i Sverige och vi vill därför stärka vår organisation och fokusera på marknader där vi ser de bästa förutsättningarna för tillväxt. Vi söker därför ytterligare drivna Senior Relationship Managers till vårt Finanscenter i Göteborg.

Finanscentrets uppdrag är att, i samarbete med kontoren, bibehålla och utveckla relationen med befintliga och nya kunder inom segmentet. Finanscenter fokuserar på rörelsedrivande medelstora och stora företag och koncerner som kan ge banken en bred och lönsam affär.
 
Ansvar för att bibehålla och utveckla din kundportfölj
Som Senior Relationship Manager ansvarar du för att bibehålla och utveckla en portfölj företagskunder/koncerner, befintliga såväl som prospekts. Som Senior Relationship Manager leder och koordinerar du teamarbetet för respektive kund i nära samarbete med övriga medarbetare på enheten, kontor och produkt- och specialistenheter. Som Senior Relationship Manager har du försäljnings-,  lönsamhets- och kreditansvar.

Vad erbjuder vi?
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du är en utåtriktad person som gärna knyter nya kontakter. Du har stor erfarenhet av företagsaffären och en gedigen erfarenhet av kreditgivning. Du är mål- och resultatinriktad och har en utpräglad analytisk förmåga med bred kunskap om bankens produkter och tjänster.

Du är en lagspelare med en utvecklad administrativ och organisatorisk sida. Eftersom majoriteten av dina blivande kunder använder ett flertal av bankens produkter och tjänster är samarbetet med kollegor inom olika delar av organisationen en central framgångsfaktor.

Du har god förhandlingsförmåga och har erfarenhet av att leda ett team. Vidare har du en akademisk utbildning eller motsvarande.
 
Är du intresserad?
Har du frågor eller vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta Magnus Törnbrink, chef Finanscenter Göteborg på magnus.tornbrink@danskebank.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-09-28.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.

Liknande jobb

Liknande jobb