Gazella söker Interima Redovisningschefer för kommande uppdrag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 september 2017
Stängs
den 21 oktober 2017
Kontakta
Sverker Nyman
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu interima redovisningschefer för kommande, samt pågående, uppdrag inom detaljhandel, E-handel samt byggbranschen, med start omgående. Tjänsterna ingår i Gazellas verksamhet för Interim Management, med placeringsort i Stockholm. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Inneha ett övergripande ansvar för det operativa arbetet på ekonomifunktionen
  • Coacha gruppens medarbetare
  • Ansvara för bolagets finansiella och legala rapportering
  • Vara delvis operativ i avdelningens arbete
  • Löpande analysera bolagets ekonomiska ställning
  • Hålla dig uppdaterad kring förändringar inom redovisningsområdet

Erfarenhet
Vi söker dig med cirka 3–5 års erfarenhet ifrån tidigare roller som redovisningschef. Du har erfarenhet av att initiera och leda förändringsprojekt, gärna inom ekonomifunktionen och dess processer. Tidigare erfarenhet från byggbranschen, E-handel eller detaljhandel är meriterande, samt erfarenheter av lagerredovisning. Vidare uttrycker du dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska samt har goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
Du är noggrann, prestigelös och öppen. Dessutom visar du ett genuint intresse och engagemang för dina arbetsuppgifter och kollegor. Vidare tror vi att du är kommunikativ, förtroendeingivande med förmågan att få medarbetare att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1138.

Ansvariga kontaktpersoner är Sverker Nyman och John Hagtorn. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.