Projektsäljare Norden - Industridraperier i Örebro AB

Plats
Örebro
Annonserat
den 2 oktober 2017
Stängs
den 16 oktober 2017
Ref:
SE-12457
Kontakta
Monica Thyresjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Industridraperier står inför en kraftig expansion de kommande åren och behöver förstärka sin affärsdrivande verksamhet i Norden.

Position
Industridraperier står inför en kraftig expansion de kommande åren och behöver förstärka sin affärsdrivande verksamhet i Norden.

Som projektsäljare utvecklar du befintliga samt nya affärer inom produktområdet skydd och avskärmningar. Kundsegmenten är såväl ett nordiskt nät av återförsäljare som direktkontakter med industrin. Den mest utvecklade marknaden för dessa är Sverige och där kommer du även fortsättningsvis att ha ditt största fokus. Din marknadsbearbetning kommer även att omfatta övriga Norden där det finns kunder idag men en stor potential återstår.

Din säljande roll innehåller såväl strategiska som operativa uppgifter. Du gör marknadsplaner och budget i nära samarbete med företagets VD och du är den som planerar och framgångsrikt genomför marknadsaktiviteterna. Självklart har du support på hemmaplan avseende såväl teknik, ordermottagning mm.

Rollen utgår från Örebro, du rapporterar till företagets VD och ingår i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll, gärna från en tillverkande verksamhet. Du är van vid att arbeta självständigt och planera/optimera din tid. För att lyckas i rollen bedömer vi att du har ett teknikintresse, är analytiskt lagd, starkt drivande och en duktig relationsbyggare. Du trivs med att arbeta med övergripande strategiska frågor i ledningsgruppen i kombination med att operativt och självständigt resa till dina kunder och presumtiva kunder på den nordiska marknaden.

Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i ett expanderade företag. Låter det intressant att vara med på resan att driva Industridraperier framåt?

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev med CV snarast dock senast den 16 oktober via www.mercuriurval.se (ref. SE-12457). Eventuella frågor besvaras av Mercuri Urvals konsult Monica Thyresjö 070-6603890.

Om företaget
Industridraperier i Örebro AB är en modern leverantör till industrin i Sverige och Norden. Vi tillverkar och levererar lösningar för skydd och avskärmningar. Allt för att bygga säkrare arbetsplatser med förbättrad arbetsmiljö och därigenom öka produktiviteten hos industrin.

Bolaget bildades 1998 och finns i Örebro med 20-talet anställda och en omsättning på ca. 30 MSEK.