Industriarbetsgivarna söker erfaren förhandlare

Rekryterare
Industriarbetsgivarna
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 september 2017
Stängs
den 28 oktober 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Rollen är strategisk och inbegriper central förhandlingsverksamhet i form av kollektivavtals-, tviste- och medbestämmandeförhandlingar inklusive tolkning, tillämpning och utveckling av aktuella kollektivavtal. Rollen ger möjlighet till eget avtalsansvar för centrala kollektivavtal. Därutöver ingår att ge service till medlemmar genom rådgivning och hantering av arbetsrättsliga ärenden, samt att hålla kurser och utbildningar för medlemsföretagen i arbetsrättsrelaterade ämnen. Internationellt arbete kan förekomma.
Du rapporterar direkt till förhandlingschefen.

Vem är du?
Vi söker dig som har en juristexamen eller motsvarande relevant utbildning och har arbetat minst fem år med förhandlingsverksamhet och kvalificerad rådgivning inom arbetsrätt. Vi tror att du har erfarenhet från en arbetsgivarorganisation eller liknande. För att passa i rollen har du ett starkt intresse för arbetsmarknads- och samhällsfrågor. Som person är du social och har en god personkännedom. Då du i olika sammanhang kommer att företräda Industriarbetsgivarna har du stor förmåga att inge förtroende och att bygga relationer. Du är driven, initiativrik och lösningsorienterad och arbetar prestigelöst med medlemmars bästa i fokus.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en stimulerande roll med stora utvecklingsmöjligheter i en spännande organisation med en positiv och öppen atmosfär. Industriarbetsgivarna sitter i vackra lokaler på Kungsträdgårdsgatan i centrala Stockholm.

Om verksamheten
Industriarbetsgivarna är arbetsgivarorganisationen för svensk basindustri, d v s stål-, metall-, gruv-, massa- och pappersindustrin, sågverks-, byggnadsämnes-, och svetsmekanisk industri. Industriarbetsgivarna företräder nära 1000 medlemsföretag med cirka 90 000 anställda. Svensk basindustri är en stark motor för svensk ekonomi och står för en nettoexport på 135 miljarder kronor och cirka 260 miljarder kronor i sammanlagt exportvärde.
Industriarbetsgivarna söker nu en erfaren förhandlare till avdelningen "Förhandling och Arbetsgivarservice". Avdelningen består av ca 14 personer och svarar för Industriarbetsgivarnas samtliga arbetsgivarfrågor.

Omfattning
Heltid

Din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Industriarbetsgivarna med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85
helena.woodcock@jurek.se

Liknande jobb

Liknande jobb