Rekryteringskonsult – Interim Management

Rekryterare
Interim Search
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 oktober 2017
Stängs
den 2 november 2017
Kontakta
Stefan Granqvist
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Vi på Interim Search fortsätter att växa och söker nu vår tionde medarbetare. Som utsedda till Gasellföretag 2017 och med en omsättningsprognos på 70 MSEK för 2017 tar vi på allvar upp utmaningen att bli Nordens största aktör inom interim management.

Vi som arbetar med affärsdrivande roller på Interim Search har bakgrund som VD, HR direktör, Försäljningschef, Hållbarhetschef, Kundansvarig och Chefsrekryterare. Bli en del av vår resa, ansök idag!

Om Interim Search
Interim Search fortsätter att växa och söker en ny kollega till teamet. Interim Search startades 2012 och är en specialiserad rekryteringsbyrå som tillsätter chefsroller på tidsbegränsade kontrakt med hela Sverige som marknad. Vi sitter i moderna lokaler på Östermalmstorg 1 i Stockholm.

Behovet av interimschefer ökar och Interim Search har tack vare intensivt arbete, moderna verktyg och en utarbetad rekryteringsmetod växt ifrån majoriteten av våra konkurrenter. Ändå har vår resa bara har börjat. Målsättning att fortsätta att växa med siktet inställt på att bli störst i Norden. Den absolut viktigaste framgångsfaktorn kommer att vara att växa teamet med fler högmotiverade och begåvade kollegor. – En utveckling som vi verkligen ser fram emot!

Om rollen
I rollen arbetar du som rekryteringskonsult med fullt ansvar för tillsättningarna av interimschefer och kvalificerade specialister. Förväntansbilden på oss från våra kunder är höga då de i regel behöver fylla en affärskritisk roll per omgående vilket ställer stora krav på processen, leveransen och uppföljningen. Vid din sida har du hjälp av engagerade medarbetare, egenutvecklade verktyg anpassade för interimistiska tillsättningar och en marknadsledande metodik för att leverera snabbt och med precision. Rollen erbjuder omväxling och innefattar bland annat:

  • Nära kundkontakt med ledningsgrupp i organisationer som genomgår förändring.
  • Utvärdering och vägledning av kvalificerade kandidater.
  • Ansvar för att bygga och förvalta din egen kundportfölj.
  • Projektleda rekryteringsprocesserna, driva avtal och arbeta med kund- och kandidatvård.

Din Bakgrund
Du trivs med att organisera din egen tid och förstår vikten av att arbeta metodiskt, självständigt och med envishet överträffa kundens förväntan. En förutsättning för att trivas hos oss är att du själv tar stort ansvar för den egna leveransen, drivs av att förstå kunders behov, kandidaters kompetens och aktivt driver processen från start till mål. Vi förväntar oss att du även kommer att arbeta med stor ambition, engagemang och målmedvetenhet mot vårt gemensamma mål att bli störst i Norden inom fem år. Vi tror att du i närtid kommer från en roll där du sannolikt drivit försäljning med kort säljcykel, är van att arbeta mot kvalificerade motparter och sannolikt har erfarenhet av tjänsteförsäljning. Erfarenhet av snabbrörlig rekrytering är mycket meriterande.

Vad vi erbjuder
Vi är ett entreprenöriellt företag som tack vare intensivt arbete etablerat oss som en av de absolut främsta chefsrekryteringsbyråerna inom vår nisch på endast fem år. Vår resa har bara börjat och vi erbjuder dig att växa med oss. För att uppnå våra ambitiösa affärsmål behöver vi attrahera marknadens främsta medarbetare –och vi har mycket att erbjuda!

Du kommer att ges alla förutsättningar för att lyckas i din roll där endast din ambition och förmåga sätter gränserna för framgång. Utöver de egenutvecklade verktygen, utarbetad och förfinad metodik, nätverket av 5000 utvärderade konsulter, uppdrag, utbildning och engagerade medarbetare så erbjuder vi en attraktiv kompensation, stor frihet och en positiv företagskultur som präglas av arbetsglädje, ambition, kvalité och samarbete.

Om rekryteringsprocessen
Intresserad? Skicka då din ansökan snarast dock senast 1 november 2017. Rekryteringsprocessen hanteras av Stefan Granqvist, VD som nås på 070-555 35 64 eller stefan.granqvist@interimsearch.com