Bolags- och fastighetsekonom till Stena Fastigheter

Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 oktober 2017
Stängs
den 17 oktober 2017
Kontakta
Alexandra Emilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Utvecklingsdrivet företag i centrala Göteborg med kollegor som brinner för förändring, förbättring och gemenskap! Vi erbjuder en unik roll med en blandning av controlling, ekonomistyrning och redovisning.

Din roll
Rollen som ekonom hos oss är lite unik, den innebär en rolig blandning av ansvarsområden inom både ekonomistyrning, redovisning och controlling. Du kommer få ett helhetsansvar för ett antal bolag innehållande en eller flera fastigheter och arbeta med allt från avstämningar till årsredovisningar och deklarationer. Möjligheten att arbeta med koncernredovisning och styrelsearbete finns. Du samarbetar tätt med förvaltare och fastighetschefer med avstämningar, analys och förbättringsarbete, är även bollplank i prognos- och budgetarbetet. Hos oss finns mängder med utvecklingsmöjligheter så som projekt, affärsplanerings- och förbättringsarbete.

Vårt team består av fem ekonomer och en ekonomichef som tillsammans ansvarar för Stena Fastigheter Göteborg. Utöver ditt team kommer du samarbeta med fastighetschefer, fastighetsförvaltare, fastighetsvärdar samt övriga regionbolag och HK vilket också är beläget i Göteborg. Externt samarbete sker bland annat med Bolagsverket, Skatteverket, konsulter och revisorer.

Vem söker vi
Då vi befinner oss i en tillväxtbransch med ständigt nya och pågående produktioner behöver vi på ekonomiavdelningen vara flexibla. Vi behöver kunna ha förståelse för våra medarbetares vardag såväl som vi ofta får sätta oss in i och hantera nya lagkrav och riktlinjer för vår bransch.

Vi söker dig som arbetat som redovisningsekonom eller revisor i några år och som vill komma till ett företag som månar om sina anställda, som vill se sina medarbetare utvecklas och låta dem ta stort eget ansvar. Har du erfarenhet från fastighetsbranschen eller av att revidera fastighetsbolag har du den erfarenhet vi önskar.

Vi är en ekonomiavdelning i framkant som ständigt utmanar och utvecklar oss. Uppskattar du att lära nytt ska du inte vara orolig, här finns det gott om nya utmaningar. Hos oss är det bara du som sätter begränsningarna och vi ser fram emot att du utvecklas med och hos oss i framtiden.

Om Stena Fastigheter
Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,2 miljoner kvadratmeter fördelat på 24 300 bostäder och 3 500 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. I Göteborg äger och förvaltar vi cirka 8 780 bostäder och 160 000 kvm kommersiella lokaler. Vi är 80 medarbetare som arbetar för att våra hyresgäster ska trivas hos oss och bo kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se.

Vår vision är att alltid vara hyresgästens första val och ledande fastighetsbolag på vår marknad.  satsar på nyproduktion och upprustning av befintligt bestånd och arbetar med relationsförvaltning för att utveckla hållbara boendemiljöer och arbetsplatser där människor trivs och stannar kvar länge.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (073-961 30 63, alexandra.emilsson@eqonomy.se).
Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se, dock senast 17 oktober 2017. Vi vill ha ett CV där du tydligt beskriver dina ansvarsområden för respektive tjänst och gärna vad resultatet har blivit av ditt arbete. Gärna även en notering om din målbild och vad du vill ha i nästa tjänst för att komma till din fulla rätt.

Varmt välkommen!

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer. Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Liknande jobb

Liknande jobb