Marksaneringsspecialist till JM

Rekryterare
JM
Plats
Göteborg
Annonserat
den 4 oktober 2017
Stängs
den 3 november 2017
Kontakta
Åsa Nygårds
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Marksaneringsspecialist hos JM kommer du att vara en viktig del i miljöarbetet hos Sveriges största projektutvecklare av bostäder. Förutom att samordna saneringsarbetet kommer du att ha stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla processen kring hur företaget arbetar med marksanering.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Tjänsten som Marksaneringsspecialist innebär att samordna utredning och sanering av föroreningar i mark, vatten och byggnader kopplade till JM:s produktion. Du kommer att vara en del av ett saneringsteam bestående av tre Marksaneringsspecialister som arbetar med hela koncernens projekt. Tanken är att den här tjänsten ska vara knuten till JM:s produktion i västra och södra Sverige och kan därmed med fördel vara placerad på JM:s kontor i Göteborg. Även projekt i Mälardalsregionen och Norge kan bli aktuellt.

Som Marksaneringsspecialist kommer du att ha en samordnande och kommunikativ roll där du har kontakt med många aktörer såsom till exempel konsulter, myndigheter, laboratorier, deponier, entreprenörer och transportörer.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Kontakt med interna projektledare och projekterare i förvärvs- och projekteringsskedet
  • Kontakt med konsultföretag för provtagning
  • Planering och beslut kopplat till markprover
  • Kontakt med kommunens miljökontor
  • Ta emot och tolka analyssvar och ta fram åtgärdsplaner
  • Upprätta kostnadskalkyl för marksanering
  • Kontrollera avtal
  • Ge instruktioner till och hålla kontakt med entreprenörer
  • Kontakt med deponier

Detta är en heltidstjänst placerad på JM:s kontor i Göteborg. Du rapporterar till JM:s Hållbarhetschef.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har ett intresse för miljöfrågor och flera års erfarenhet av arbete med marksaneringsfrågor inom konsult-, myndighets-, avfalls-, eller exploateringsbranschen. Du har sannolikt en högskoleutbildning inom miljöområdet, t.ex. geologi, markkemi, sanering eller likvärdigt. I din roll har du fått erfarenhet av att leda eller samordna projekt. Vi ser det som meriterande om du har kännedom om markprovtagningsmetodik, labbanalyser samt de lagar, regler och riktvärden som gäller för sanering och avfall.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rätt kandidat för tjänsten är social, noggrann och flexibel. Du behöver dessutom vara en god kommunikatör, en problemlösare och tycka om att ha många saker på gång samtidigt.

Då tjänsten innebär en del platsbesök på projekt även i andra städer i södra och mellersta Sverige så kräver tjänsten att du har körkort.

Om JM
JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. JM arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Företaget omsätter cirka 16 miljarder kronor och har cirka 2400 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap.

För JM är det viktigt att du delar företagets kärnvärden:
långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.

Låter det intressant? Kontakta Level Recruitment!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar JM med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen. Vid frågor vänligen Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb