Var med och gör skillnad som säkerhetssamordnare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 oktober 2017
Stängs
den 25 oktober 2017
Ref:
920
Kontakta
Mikael Holmer
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som säkerhetssamordnare arbetar du med samordning av Finansinspektionens (FI:s) säkerhetsarbete och är myndighetens säkerhetsskyddschef. Rollen innefattar arbete med bland annat säkerhetsanalyser, risk- och sårbarhetsanalyser, säkerhetsprövningar samt utveckling och förvaltning av myndighetens incidentrapporteringsverktyg. Du ansvarar även för att interna regelverk och informationsmaterial inom området är uppdaterade och adekvata.

Tjänsten innebär deltagande i samverkansgrupper inom säkerhet och ett tätt samarbete med kollegor på FI och med andra myndigheter.

Vi söker dig som har en akademisk examen och minst två års erfarenhet av säkerhetsarbete, gärna inom statlig eller kommunal verksamhet. Säkerhetsskyddschefsutbildning och utbildning inom personsäkerhet är meriterande. Det är även en fördel om du har erfarenhet av incident- och ärendehanteringssystem och har deltagit i upphandlingar.

Som person är du självgående, analytisk och strukturerad. Du har mycket god pedagogisk förmåga, bidrar med gott samarbete och är framåtblickande. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Mikael Holmer på 08-408 986 32.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll krävs för anställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg senast den 25 oktober 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb