Dansktalande Säljkoordinator till Arctic Paper Sverige AB

Plats
Munkedal
Annonserat
den 6 oktober 2017
Stängs
den 29 oktober 2017
Ref:
SE-12532
Kontakta
Karin Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Med fokus på service och noggrannhet

Position
Säljkoordinatorn är länken mellan kund och bruk och medverkar aktivt i försäljningsprocessen med god tillgänglighet och hög service. Kunden ska känna och veta att vi på Arctic paper alltid gör vårt yttersta. Tjänsten är en central servicefunktion med relationsbyggande i fokus.

I uppgiften att koordinera verksamheten  kommer du aktivt arbeta med order- och offerthantering i form av kundservice mot Danska marknaden. Även utveckling och effektivisering av daglig verksamhet, system och arbetsmetoder. Skapa och tillhandahålla statistik, kalkylfiler och teknisk information.

Vi ser gärna att du har sälj och kundsupporterfarenhet, gärna från något led i B2B men inget krav. Du har en positiv inställning och arbetar stresståligt och har gärna erfarenhet av att arbeta i en förändringsprocess. Meriterande är även om du har arbetat med IT alternativt logistik.

Då vi är ett internationellt företag krävs att du hanterar svenska, danska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt vid att du förstår Dansk kultur.

Vi erbjuder en tjänst med fokus på kunden i ett företag med stora möjligheter till  både personlig och yrkesmässig utveckling.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan med CV via www.mercuriurval.se senast den 29 Oktober 2017 ref nr SE-12532. Frågor besvaras av våra konsulter på Mercuri Urval Karin Danielsson 0723 865746 eller Lena Nauckhoff 0730 207752.

Om företaget
ARCTIC PAPER S.A. är en av de ledande tillverkarna av högkvalitativt grafiskt finpapper i Europa. Bolaget producerar bestruket och obestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken.
I bolaget finns tre pappersbruk:
Arctic Paper Munkedals, Sverige, Arctic Paper Grycksbo, Sverige, Arctic Paper Kostrzyn, Polen

Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa.

Arctic Paper S.A är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och sedan december 2012 på NASDAQ i Stockholm.