Operativ chef till Scanlube

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 6 oktober 2017
Stängs
den 29 oktober 2017
Ref:
SE-12515
Kontakta
Catrin Ståhlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ansvarig för vår huvudprocess Tillverkning och Leverans

Position
I rollen som operativ chef på Scanlube ansvarar du för företagets huvudprocess från behov till nöjd kund. Ditt ansvar finns inom ramen för området Tillverkning och Leverans med ingående delar såsom Logistik, Produktion och Lager. Som Operativ chef blir du tillsammans med ditt team en mycket viktig del i att säkerställa företagets kundfokus där Kvalitet och Service står i centrum. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Ansvarsområden:

  • Säkerställa en effektiv huvudprocess och samordna inköp, logistik, planering, produktion och lager
  • Ansvara för arbetsledare och personal inom Tillverkning och Leverans
  • Arbeta aktivt med marknadsbolagen för att bidra till försäljningen
  • Verka för god ordning och reda, utveckling och efterlevnad av rutiner och instruktioner
  • Bidra till ett väl fungerande IT-stöd inom Tillverkning och Leverans
  • Bidra till hela företagets verksamhet genom samverkan med andra funktioner och aktivt deltagande i företagets ledningsgrupp

Vi söker dig som har god ledarerfarenhet inom tillverkning, logistik och lagerhantering. Du har gedigen förståelse för helheten inom ett tillverkande företag och förstår balansen mellan produktions- och lageroptimering. Du identifierar potential till förbättringar och har förmåga att utveckla arbetet inom såväl den egna funktionen som tillsammans med andra funktioner. Du är prestigelös och samtidigt en aktiv ledare som för verksamheten framåt mot uppsatta mål.

Vi erbjuder dig en viktig och bred roll i en miljö där utveckling och ständiga förbättringar är centrala delar i det dagliga arbetet. Du är en del i ett ledningsteam som arbetar tillsammans för att nå resultat och du har förmåga att se värdet och verka för kvalitet och nöjda kunder.

Välkommen med din ansökan på www.mercuriurval.se (Ange ref.nr. SE-12515). Vi ser fram emot din ansökan senast den 29 oktober. Eventuella frågor besvaras av Catrin Ståhlgren på 031-333 52 04. För mer information se även www.scanlube.se.

Om företaget
Scanlube är ett företag som är baserat i Göteborg och tillverkar smörjmedel till kunder i bl a Sverige, Norge, Danmark, Grönland, Baltikum och Island. Marknaden bearbetas via marknadsbolag som är kopplade till Scanlubes ägare; Preem AB och Uno-X Gruppen AS. Scanlube har en stark profil inom leveranssäkerhet, service och flexibilitet. Scanlubes vision är att vara den mest kund- & miljöfokuserade leverantören av smörjmedel i Europa. Scanlubes omsättning uppgår till cirka 400 MSEK per år.

Liknande jobb

Liknande jobb