Technology Consultants till Accenture Financial Services

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 oktober 2017
Stängs
den 8 november 2017
Kontakta
Stefan Eriksson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu managementkonsulter med inritning mot tech till Accenture Financial Services. Financial Services är uppdelat i olika enheter och vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete inom Distribution & Marketing, Finance & Risk eller Technology Advisory. Som Technology Consultant arbetar du nära och tillsammans med Accentures Management Consultants, fast i en mer transformerande roll.

I din roll på Accenture är din uppgift att leda omställning och förändringsarbete hos deras klientbolag, och du ges samtidigt möjlighet att utveckla din kompetens inom samtliga områden från strategi till implementering. Utöver detta så erbjuds du även en omfattande professionell utveckling samt en stor variation och möjlighet att arbeta med ledade finansinstitut. I en sådan process kommer du att bistå med din tid och erfarenhet för att lyckas med affärskritiska och storskaliga omvandlingsprojekt. I din roll ansvarar du för att driva allt från visionärt strategiarbete till leverans av komplexa, globala projekt från planeringsstadiet till slutförandet. Ditt arbete kommer vara utmanande, intressant och meningsfullt. Accenture erbjuder en tydlig karriärutveckling, genom nära och personliga samarbeten med högpresterande kollegor i en mycket stark lagkultur. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Consultant till Distribution & Marketing
Vi tror att du har erfarenhet från projektledning eller arbete inom antingen digital transformation, CRM, Analytics, Robotics, branschtransformation, Mobility, Identity & Access management eller IT-säkerhet. Du har företrädesvis arbetat med digital utveckling inom bank och/eller försäkring, där du antingen arbetat med kravställning eller arkitektur. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och agil metodik.

Consultant samt en Manager till Finance & Risk
Du som söker har troligtvis erfarenhet från arbete avseende AML och regulatorisk rapportering. Dessutom bör du också ha praktiskt konsultvana kombinerat med projektledarerfarenhet alternativt erfarenhet av arkitekturarbete. Det är meriterande om du arbetat med att transformera och/alternativt integrera finans- och riskfunktioner givet rådande operativa modell, rapporteringskrav etc.

Senior Manager till Technology Advisory
I denna rollen krävs det att du besitter gedigen erfarenhet av arbete med IT-säkerhet inom FS. Du har arbetat som konsult och har erfarenhet av kundbearbetning gentemot klienter. Du har exempelvis arbetat med Cyber Security, regelefterlevnad och elasticitetsanpassning samt hotanalyser.

Din utmaning

  • Ansvara för att hjälpa klientbolagen att förverkliga sina affärsmöjligheter
  • Strukturera alternativs leda komplexa problem inom affärs- eller IT-omvandlingsprojekt
  • Samarbeta med och alternativt utveckla dina högpresterande medarbetare i teamet
  • Arbeta hårt för att överträffa uppdragsgivarnas förväntningar

Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och 3-12 års arbetslivserfarenhet från en konsultfirma alternativt linjeerfarenhet från finansinstitut där du arbetat med förändringsprocesser. Du har erfarenhet av och ett gediget intresse för digitaliseringen och nya teknologier inom finanssektorn, försäljning och affärsutveckling. Avseende vissa av tjänsterna ser vi gärna att du har vana från att ansvara för egna projekt. Vidare har du goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Till detta uppdrag söker vi dig som genomför ditt arbete strukturerat och ansvarsfullt, håller hög kvalitet i samtliga processer samt som snabbt kan sätta sig in i nya projekt. Du är analytisk, resultatorienterad och driven, med starka ledaregenskaper. Dessutom är du noggrann och proaktiv samt har hög arbetskapacitet och stresströskel. Du har lätt för att uttrycka dig och är en uppskattad lagspelare.

Accenture
Accenture är ett av världens ledande företag inom strategi, consulting, digital, teknik och operations. Vi arbetar vid skärningspunkten mellan affärer och teknik för att hjälpa kunder att bli högpresterande företag. Med andra ord hjälper vi dem att bli framgångsrika i alla delar av verksamheten, från strategisk planering till den dagliga verksamheten. Accenture har ca 400 000 anställda i drygt 52 länder och hjälper kunder i mer än 120 länder. Vi är ca. 4900 anställda i Norden (inklusive Baltikum), med ca. 1000 i Sverige. Vårt svenska huvudkontor ligger i Stockholm med ytterligare kontor i Göteborg och Malmö.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2185. Ansvariga kontaktpersoner är Stefan Eriksson (072 249 68 23) och Emma Lindahl (076 176 01 09).

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb